BEBE RACESTE DES

10-12-2009
lacramioara26
Nu este medic/terapeut
lacramioara26
AM UN BAIETEL DE 11 LUNI NASCUT DE 4100 KG.IMI RACESTE O DTA LA 3 LUNI CU TOATE CA II DAU SEPTILIN ASTA E A TREIA LUNA.DE EX ACUM MI-A RACIT CRED EU LA BAITA SI AM FOST CU EL LA DCT DE FAMILIE PLUS UN DCT PEDIATRU SI NU ARE ROSU IN GAT NU FACE FEBRA DOAR NAS INFUNDAT RESPIRA PE GURA ACUM SI TUSESTE DAR MI-AU SPUS DCT CA E DE LA MEDICAMENT.SAMBATA AM INCEPUT CU TRATAMENTUL SI ANUME EPITRIM SI ERDOMED.PLUS SER FIZ CU CALORGOL SI CURATAT CU BATISTA BEBELUSULUI CARE INCERC SA O FOLOSESC DE 3 SAU 4 ORI PE ZI MAI ALES SEARA LA CULCARE, SI KARVOL PICATUTI PUSE PE O BATISTA IN CAMERA UNDE DOARME NOAPTEA.AMBELE DCT MI-A SP CA E PREDISPUS LA POLIPI IAR PEDIATRA CAND AM FOST LA CONTROL MI-A SP CA ARE NISTE AMIGDALITE MARI.DATI-MI UN SFAT CE POT FACE SA NU-MI MAI RACEASCA ASA DES, SEPTILIN II DAU, CALDURA MARE NU L-AM INVATAT DE SCOS AFARA IL SCOT APROAPE IN FIECARE ZI, DE AERISIT AERISESC, FRUCTE LEGUME CARNITA OUT DE TOATE PAPA F BINE.ARE CRED CA 11 KG.DACA MERG LA 10 DCT CRED CA FIECARE IMI SPUN DIFERIT.OFF ACUM I-AM LUAT SI UN APARAT DE AEROSOL CA AM CITIT PE NET MI-AM DAT SEAMA CUM SE FOLOSESTE DAR NU PREA STA CU EL MAI ALES CU MASCA CA ARE SI PT FATA MASCA, SI PT NAS CA O FURCA SI PT GURA.AIA DE GURA O TINE CA O ROADE OARE E BUNA?SI AS VREA SA STIU MAI MULT CUM SA FOLOSESC ACEST APARAT SI CE SA-I MAI DAU PT MUCISORI PENTRU IMUNITATE.ORICE SFAT CARE IL PRIMESC E BINE VENIT.VA MULTUMESC!
2 comentarii
0
14-12-2009, ora 16:44
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
incearca ceai zilnic de echinaceea si sirop echinaceea cu propolis...eu asa ii dau fetitei mele si nu raceste deloc des.plus laptic de vacuta proaspat..nu lapte praf..e fff important detaliul asta! sanatate
0
02-06-2012, ora 08:53
lacramioara26
Nu este medic/terapeut
lacramioara26
buna ziua.copilul meu are astazi 3 ani si cateva luni.e bine sanatos merge la cresa de la 1 an si 9 luni mi-a mai racit mai ales in perioada de inceput de mers la cresa dar vreau s va zic c din sept 2011 si pana in prezent nu a mai luat nici un antibiotic, aceleasi probleme le are mereu raceste si are probleme cu nasul si cu resp am fost la orl mi-a sp spre surprinderea mea ca nu are polipi prea mari are doar deviatie de sept si amigdalite f f mari dar nu prea mi-a recomandat sa i le scot cel putin nu acum.oricumvom merge si la alta dct.SANATATE
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul