Bebeluș 3 luni cântărește 7 kg

Buna seara, bebelușul meu de 3 luni cântărește 7kg, l am născut la 3, 300, mănâncă 120 ml la 3-4 ore iar noaptea mănâncă doar o data.mentionez ca mănâncă lp Nan comfortis. Nu știu ce sa mai fac ptr ca ia foarte repede in greutate. Va rog sa ma ajutați ! Mulțumesc anticipat
1 comentarii

Buna ziua
Nu va faceti griji, caci dupa 3, 5 - 4 luni scade apetitul, se maresc perioadele dintre mese, incepe salivatia abundenta ca semn al inaugurarii formarii mugurilor dentari in gingii, dentitia erupand dupa varsta de 6 luni. Prin urmare are loc o ajustare a metabolismului si copilasul va creste in lungime. Sanatate !
Nu va faceti griji, caci dupa 3, 5 - 4 luni scade apetitul, se maresc perioadele dintre mese, incepe salivatia abundenta ca semn al inaugurarii formarii mugurilor dentari in gingii, dentitia erupand dupa varsta de 6 luni. Prin urmare are loc o ajustare a metabolismului si copilasul va creste in lungime. Sanatate !
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3greutate in prima luna a sugarului
- 4greutate bebelus de 2, 5 luni
- 4greutate bebe 8 luni...
- 7Bebelus care ia prea mult in greutate
- 3greutatea si inaltimea potrivita
- 5Nu ia in greutate
- 5bebe 11 luni nu ia in greutate
- 5Bebelus prea gras
- 4Nu ia in greutate
- 1Bebe la 3 luni jum cantareste 6 kg
- 0Baietel de 6 luni doar 4, 6kg