Bebelus refuza sa manance

28-01-2019
Semtex
Nu este medic/terapeut
Semtex
Buna ziua! Am o fetita de 5 luni si o saptamana si refuza biberonul cand este treaza, trebuie sa o adorm ca sa manance, înainte manca 130 ml fara probleme avand 8 mese ×130 ml pe zi avand mesele la 3 ore, am lasat o si 5 ore nemancata fara niciun rezultat. Este hrănită cu lapte lactana topfer, imi fac griji fiindca avem probleme si cu greutatea, are 6240kg.
Imi varsa din prima saptamana de viata, pediatra i a pus diagnosticul de reflux gastroesofagian fara ecograf, mi a zis sa i dau nexium si motilium, nu i le am dat. Acum imi varsa foarte putin, i am ridicat pautul la 45 grade si mesele putin cantitativ și dese, după fiecare masa tinuta 30 min ca sa scoată aerul.
2 comentarii
0
21-04-2019, ora 10:51
Mariamira
Nu este medic/terapeut
Mariamira
Buna, ma intereseaza sa stiu cum ati depasit situatia. Am o bebelina de 3 luni care de aproximativ 3 saptamani mananca din ce in ce mai prost. Inainte manca 120 ml fara nicio problema, acum abia daca mai manaca 50 ml. Am fost la 3 pediatri care mi-au spus ca e sanatoasa si totusi copilul nu imi mananca. Am schimbat si laptele, aceeasi poveste. Refuza sa manance. Cum ati depasit situatia?
0
30-04-2019, ora 01:09
Getata
Nu este medic/terapeut
Getata
Buna ziua.daca vedeți ca tratamentul oferit de pediatra nu funcționează mergeti la un alt medic mai competent ! Copilul e foarte mic iar dacă se înfometează pot apărea diverse probleme de sănătate.Iar faptul ca mănâncă doar când adoarme este unul greșit, deoarece când dormim stomacul trebuie sa se odihneasca si el ! Dacă ea mănâncă in somn digestia va fi una deficitara iar somnul de proasta calitate...Eu am avut o problema cu fetița deoarece vărsa tot ce mănca si avea diaree iar din cauza ca a doua Pediatre incompetente a stat copilul așa o săptămâna.Abia la un mare spital au văzut ce are si intr-o singura zi i-au oprit diareea si stările de greață.Multa sănătate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul