Bebelusul se incordeaza, tremura si se roseste

12-05-2021
Alexa-Ana
Nu este medic/terapeut
Alexa-Ana
Buna ziua,

Am o fetita de aproape 7 luni care, de ceva timp are momente cand se incordeaza toata, tremura si mai nou se roseste, totul durand cam 2 secunde, dar de fiecare data cate doua episoade. Nu se intampla foarte des, dar ma ingrijoreaza.
Am observat ca face asa cand e obosita, daca a trecut o zi fara sa faca treaba mare sau cand e foarte bucuroasa. Astazi, mai nou, a facut 2 episoade dupa ce s-a trezit, dupa somnul de dupa-amiaza. Ce ar putea fi? Ce analize ar trebui sa ii fac sau catre ce medic specialist sa ma indrept?
Multumesc mult!
1 comentarii
0
14-05-2021, ora 10:00
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna dimineata
In primul an de viata au loc numeroase procese de evolutie cu viteza majora ( se formeaza noi cai nervoase, se maturizeaza cele de la nastere, apar dinti, se dezvolta coordonarea ochilor si vederea mai clara, se integreaza activitatea diverselor organe in sisteme, se adapteaza nevoilor, etc.), care tin de dezvoltarea fireasca si care au manifestari, uneori ciudate, pt cei din jur care nu le pot lega de ceva vizibil / palpabil, dar care duc la salturi calitative in dezvoltare. Daca va ingrijoreaza in mod excesiv puteti face si un consult neoropsihic pediatric, dar, cred ca este o manifestare pasagera, fara semnificatie patologica, din descrierea Dvs. Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: incordarea