cum scap de starea de incordare ?
sa va povestesc cum a inceput totul de vreo 3 ani de zile stau cam tot timpul incordat si de cv vreme kam de vrun an de zile numai ma pot concentra la nimic, numai pot vorbi coerent, nuj parca cand stateam incordat parca aveam asa o teama de ceva sau de cineva anume si nu ma puteam relaxa, nu puteam sa stau relaxat, ce puteti sa imi recomandati pentru a ma putea relaxa, si chestia asta mi-a afectat si cv la ochii stand tot timpul asa incordat cred ca muschiul globului ocular ceva deoareece am foarte mari dureri de ochii, numai pot duce privirea in jos sa citesc ceva, numai ma pot concentra la nimic, ce sa fac, am fst la pshiatrie am luat tratament de 2 ani de zile insa nici un efect rispidone si diazepam iau, ce puteti sa imi recomandati sa stau relaxat sa numai stau incordat si sa ma pot concentra sa duc privirea in jos ?
7 comentarii
salut
pot sa te intreb care este activitatea ta de zi cu zi???adica cu ce te ocupi mai exact???
pot sa te intreb care este activitatea ta de zi cu zi???adica cu ce te ocupi mai exact???
pei mai tot timpu stau in pat.ma uit la tv...la pc...si din cauza incordarii acesteia parca numai pot duce privirea in jos sa ma concenctrez asupra unui lucru
Vezi ca neurolepticele nepotrivite si in cantitate prea mare pot da tot felul de spasme sau ticuri inclusiv la ochi ! Ce cantitate de risperidona iei pe zi si de cand ?
Bine mai Alistar, dar te intrebasem de cantitate in miligrame ! Vad ca pana la urma ai scapat de "privirea rotunda care s-a format dupa ochelarii" ?! Vorbeste cu medicul tau curant sa-ti dea un relaxant muscular sau sa incerci alt neuroleptic poate, el te cunoaste si stie cel mai bine !
nu am zis ca am scapat de senzatia asta..tot o am.cred ca din cauza incordarii mele care a durat vreo 2 ani de zile..stateam tot timpu incordat si parca aveam un timp limitat...si cred ca mi-am afectat cv la ochii pentru ca numai ma pot concentra asupra unui lucru cand vreau sa privesc in jos numai pot nu mi se mai duce privirea in jos..
Bună, încordarea este: A. un răspuns fiziologic pentru distresul emoţional. / B. O reacţie la oboseală sau iritabilitate.
În ambele situaţii relaxarea progresivă ajută, la fel şi promovarea plăcerii în activităţile cotidiene. Ţinând cont că este vorba de o tensiune constantă şi persistentă, cel mai probabil trebuie să intervenim mai întâi la nivel psihic, pentru a obţine rezultatul dorit la nivel somatic. Aşadar, vă pot ajuta cu o intervenţie psihologică la nivel clinic, pentru a înţelege şi controla interacţiunile implicite ce apar la nivel psihosomatic.
Vă doresc o viaţă (mai) relaxată,
C.A.N.
În ambele situaţii relaxarea progresivă ajută, la fel şi promovarea plăcerii în activităţile cotidiene. Ţinând cont că este vorba de o tensiune constantă şi persistentă, cel mai probabil trebuie să intervenim mai întâi la nivel psihic, pentru a obţine rezultatul dorit la nivel somatic. Aşadar, vă pot ajuta cu o intervenţie psihologică la nivel clinic, pentru a înţelege şi controla interacţiunile implicite ce apar la nivel psihosomatic.
Vă doresc o viaţă (mai) relaxată,
C.A.N.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: incordarea