Biorepair kids

09-01-2021
Gabita v
Nu este medic/terapeut
Gabita v
Bună seara! Am și eu o întrebare, va rog mult să-mi răspundeți. Cat timp mai este valabila pasta de dinți biorepair Kids după prima deschidere a tubului? Pe tub termenul de valabilitate este pana în 2025.va rog din suflet să-mi răspundeți pentru a ști cât sa o folosesc în cazul băiețelului meu de 2ani și 10luni.va mulțumesc anticipat.
2 comentarii
0
10-01-2021, ora 18:02
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna seara! Nu stiu cu exactitate in cazul acestei paste de dinti, dar pe tuburi exista de obicei o iconita ( asemanatoare unei cutii cu capac) pe care este precizat numarul de luni de valabilitate de la deschidere 6M, 12M sau 24M. Verificati ce gasiti notat pe tub.Daca nu exista, probabil se poate folosi pana in anul precizat, indiferent de momentul deschiderii.
0
10-01-2021, ora 19:03
Gabita v
Nu este medic/terapeut
Gabita v
Am înțeles, o sa verific!!! Va mulțumesc din suflet pentru răspuns și pentru timpul acordat. va doresc o seara frumoasa și toată sănătatea din lume.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul