Biorezonanta

03-11-2023
Larisairina
Nu este medic/terapeut
Larisairina
Buna ziua !Am facut o biorezonanta cat este de fiabila ?A mai facut cineva.?Mia dat si tratament oare sa le iau?Sunt in dubii ajutatima va rog !!!
1 comentarii
0
28-11-2023, ora 05:36
CristiCr
Nu este medic/terapeut
CristiCr
Salut,

Eu consider ca functioneaza 100% daca operatorul chiar intelege ceea ce face. Daca nu, este ca la doctor. Te duci cu piciorul rupt si iti da sirop de tuse. E acelasi lucru. Din pacate sunt multi care cred ca stiu, dar nu cunosc.

Personal, consider ca functioneaza, recuperand chiar cazuri grave.

Eu detin doua aparate de biorezonanta si pot sa asigur cu certitudine ca ea functioneaza fara gres. Repet, cand stii cum sa o folosesti.

Pot sa iti dau mai multe informatii pe privat.

Nu am timp sa ma lupt cu toti haterii care nu inteleg conceptele si/sau nu au cunostintele/deschiderea de a aborda acest subiect.

Si biorezonanta, ca orice alta disciplina, are limitele ei.

De regula, cand faci un tratament de biorezonanta (in general, nu cunosc cazul tau), acesta ar trebui completat cu niste substante aditionale (in general homeopate sau pe baza de ierburi). Motivul este ca biorezonanta crapa pe acolo niste patogeni, dar trebuie si substantele acelea pentru a accelera vindecarea sau pentru a imbunatati eliminarea toxinelor, etc). Ce iti povestesc aici, este doar generic, cazul tau fiind unic in felul lui.

Deci, daca ai incredere in practicantul de biorezonanta, atunci eu as urmari ceea ce ala mi-a spus. Dar l-as pune inainte sa imi valideze daca tot ce imi da mi-ar fi si necesar.

Succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Biorezonanta
  •