Boala Lobstein - Recuperare medicala domiciliu

28-06-2013
gerbil
Nu este medic/terapeut
gerbil
Stie cineva daca se poate face recuperare medicala gratuita la domiciliu in Bucuresti? Sau macar sa imi recomandati un cabinet anume chiar si cu bani, sunt cateva pe net care zic ca fac la domiciliu contra cost dar nu stiu cat de seriosi sunt. Nu de alta dar am maladie Lobstein si nu se poate face orice la aceasta boala si nu vreau sa risc aiurea.
5 comentarii
0
28-06-2013, ora 21:30
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Esti operat, ce varsta ai??problema recuperarii trebuie discutata cu medicul care te supravegheaza, el este cel mai indicat in a -ti da sfaturi, altfel riscul de fracturi este f. mare.
0
28-06-2013, ora 23:42
gerbil
Nu este medic/terapeut
gerbil
Doctorul ortoped asa mi-a recomandat, plus ca imi cer si astia de la comisia de expertiza incepand de la anul sa aduc aviz de recuperare. Am 35 de ani, am fost operat pe la 5 ani de cateva ori.
0
29-06-2013, ora 20:36
cacenschiv
Nu este medic/terapeut
cacenschiv
Am fost operat la spitalul "Elias", proteza de sold, un kinetoterapeut Dl.George nr.tel 0743206020 e tinar si nu e asa de pretentios.Va doresc numai bine, sanatate!
0
01-07-2013, ora 14:05
Kinetoterapeut Serban Dragos
Recuperare, medicina fizica si balneologie, Cluj-Napoca
Kinetoterapeut Serban Dragos
Va recomand sa va adresati unui centru de recuperare medicala. Aparatura de care dispun aceste centre creste mult randamentul terapeutic. Recomand sedintele de kinetoterapie facute acasa doar in situatiile in care deplasarea la un centru specializat este imposibila.
0
11-01-2014, ora 03:33
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Unde pot face kinetoterapie ? Kinetoterapia joaca un rol extraordinar de important in procesele de recuperare medicala in foarte multe situatii. Desigur ca varianta cea mai buna este sa poti face kinetoterapie intr-un centru medical specializat si cu experienta, care are toata dotarea necesara si specialistii foarte bine pregatiti in acest sens. Acolo se pot obtine cele mai bune rezultate. Dar sunt atatea cazuri foarte grele, in care bolnavii nu se pot deplasa. In aceasta situatie este foarte important sa le oferim si servicii de kinetoterapie la domiciliu, chiar daca acasa nu se mai poate face toata gama de exercitii care s-ar putea face in centrul medical. De asemenea am fost solicitati sa oferim servicii de kinetoterapie in spitale, la bolnavi internati, care dupa anumite operatii aveau nevoie de mobilizare si uneori de masaje. De multe ori spitalele nu au serviciul de kinetoterapie asigurat, dar este foarte necesar. In concluzie kinetoterapia la domiciliul pacientului este o solutie foarte buna in multe situatii grele pentru pacient. Pentru mai multe informatii despre recuperarea medicala dati click sub poza mea.
dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Osteogenesis imperfecta Boala Lobstein

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: