boala lobstein

14-01-2009
alinapop54@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
alinapop54@yahoo.com
fetita mea a facut 3 fracturi la aceeasi mina. Prima la 2 ani, a2a la 4 ani si a3a la 7 ani.Acum la 7 ani ni sa spus de existenta acestei boli. Va rog sa imi dati mai multe amanunte referitoare la aceasta situatie si totodata sa imi recomandati un medic sau o clinica. Prer o clinica din Cluj Nu stiu ce medicamente sau vitamine sa ii dau sau unde sa merg cu ea. Sint disperata. E singurul meu copil si ma simt complect neputincioasa. Astept raspuns urgent. Va multumesc.
18 comentarii
0
14-01-2009, ora 15:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimata Doamna,

Boala lui Lobstein sau osteogeneza imperfecta este o afectiune caracterizata prin fragilitatea exagerata a oaselor, de aici si denumirea de boala oaselor de sticla. Tesutul osos este de o calitate "proasta" din cauza unei anomalii de structura a colagenului.

Tratamentul nu este tocmai simplu si consta in "redresarea" chirugicala a oaselor deformate, dar este doar un tratament simptomatic si ortopedic, nu vindecator!

Mai multe detalii cu privire la tratament gasiti pe acest site:---------*

Numai Bine, multa sanatate si va rog sa aveti credinta si putere!
In speranta ca v-am putut ajuta,

Nick!

(*modificat de admin)
0
15-01-2009, ora 10:51
alinapop54@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
alinapop54@yahoo.com
Multumesc pentru raspuns dar as dori sa va mai explic inca o data despre ce este vorba: la virsta de 2 ani fetita mea a cazut de pe patul din dormitor pe mina dreapta. Nu a plins ca o doare mina pina la vreo 2 ore mai tirziu. Nu s-a umflat deloc si nici nu s-a invinetit Totusi a doua zi ne-am dus la medic si in urma radiografiei ne-a spus ca e o fractura minora si i-au pus minuta in gips pentru 10 zile. La virsta de 4 ani la gradinita se sprijinea cu miinile de genunchii educatoarei si o fetita s-a aruncat pe ea, urmind aceeasi procedura. Nici de aceasta data nu ni s-a parut nimic suspect si nici medicul nu ne-a spus nimic. Acum la virsta de 7 ani jucindu-ne un joc ea a dat cu zarurile dezechilibrindu-se si sprijinindu-se mai puternic pe mina dreapta acuzind dureri Adoua zi am dus-o la medic si in momentul cind am intrat in cabinet pina nu i s-a facut radiografie medicul a inceput sa ne vorbeasca de aceasta boala fiind sigur ca noi stim de existenta ei. In acel moment in fata mea s-a derulat intreaga viata. Am simtit ca pamintul imi fuge de sub picioare. In general sint o persoana foarte puternica si viata a avut grija sa ma incarce cu o gramada de probleme acestea intarindu-ma si facindu-ma opersoana puternica pe care nimic nu o poate dobori.Dar de aceasta data nu a mai fost asa As fi preferat orice altceva numai sa fie copilasul meu bine.Sint coplesita de durere, Nu credeam ca sufletul poate sa doara atit de tare. Ma uit la ea cit e de frumoasa parca e pictata de ingeri si arata ca un copil sanatos. Are inaltimea potrivita virstei ei.Vreau sa cred ca e o forma mai usoara dealtfel asa ne-a spus si medicul ca nu e nevoie de nici un tratament si ca in timp se va face bine. Dar eu doresc sa o vada un medic specialist din Cluj. Va rog sa-mi recomandati pe cineva si spuneti-mi: oare s-ar fi putut insela medicul atunci cind ne-a scris acest diagnostic: BOALA LOBSTEIN.
0
15-01-2009, ora 11:17
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Va inteleg durerea, este total normala, dar stati linistita ca fetita dvs. se va face bine...s-ar putea ca medicul acela sa se fi inselat, ca doar traim in Romania!

Mai sunt doua simptome frecvente ale acestei boli, va rog sa imi spuneti daca fetita dvs. le are:

- coloratia albastruie a albului ochilor;
- hipoacuzie pana la surditate. (Sincer nu cred ca are aceasta simptomatologie)

Va promit ca astazi ma voi interesa si va voi recomanda un medic specialist din Cluj, dar va spun mai pe seara pentru ca astazi am putina treaba la spital!

Intr-un fel sau altul va inteleg perfect durerea pentru ca si eu am trecut prin multe si am fost la un pas de moarte clinica de 2 ori!

Numai Bine si va dau rsp pe seara!
:) Stati linistita ca si cele mai grave boli pot fi invinse cu credinta si putere psihica!
0
15-01-2009, ora 15:55
alinapop54@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
alinapop54@yahoo.com
Nici nu va puteti imagina cit ma bucura acest raspuns. Intradevar sclerele ochilor are o coloratie albastruie de aici a pornit si diagnosticul pus, plus o pilozitate mai crescuta la nivelul bratelor dar de hipoacuzie nu mi-am dat seama pina acum ci mai degraba de neatentie din partea ei, rugindu-ma sa repet ceea ce-i spusesem inainte.Parerea mea este ca in primul trebuie sa fiu sigura ca diagnosticul este corect apoi sa imi adun toate fortele si sa rezolv intr-un fel aceasta problema. Sint dispusa sa fac orice ca puiul meu sa ajunga o femeie sanatoasa, puternica, frumoasa. E singurul meu copil si credeti-ma ca niciodata nu m-am gindit ca mi se poate intimpla chiar mie. Pina acum orice durere sau problema, orice obsacol intilnit in cale ma faceau tare, puternica si cu o dorinta de a reusi in viata. Nimeni nu crede ca eu stiu sa pling, dar acum pling unde nu ma vede nimenea. Nu credeam ca lacrimile pot sa doara. Am preferat Clujul deoarece sunt din zona Ardealului. Inca o data mii de multumiri si va rog sa ma iertati daca prin cuvintele mele v-am deranjat intr-un fel, si totodata imi cer scuze pentru ortografie. E prima data cind folosesc calculatorul.
0
15-01-2009, ora 19:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna seara! Stati linistita ca nu m-au deranjat greselile gramaticale, se mai intampla, mai ales atunci cat esti anxios sau grabit!

Am sa va dau numarul de telefon al celui mai bun medic internist din Romania. Va rog sa o sunati pe dna doctor Tiganisteanu Constanta la 0751.030.553 si sa o rugati sa va dea un sfat si poate si o relatie ca dansa cunoaste toti medicii...intre timp eu caut informatii dsp prof. dr. Barsan care stiu ca locuieste in Cluj si este un medic foarte bun!

Cu multa placere si va rog din suflet sa fiti tare, sa va ganditi ca totul va fi bine si cu ajutorul lui Dumnezeu va asigur ca ceea ce va doriti si se va indeplini!

P.S. Nimeni nu se naste invatat, tot ce stim se acumuleaza pe parcurs...in timp o sa cunoasteti perfect computerul si functiile acestuia! ;) :)
0
16-01-2009, ora 14:05
alinapop54@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
alinapop54@yahoo.com
Multumesc. Am sa o sun pe doamna doctor Tiganisteanu si astept informatii despre prof. dr. Barsan. Multumesc mult.
0
16-01-2009, ora 16:15
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimata Doamna Alina,

M-am interesat despre domnul prof. dr. Mircea Barsan, din pacate, dansul este chirurg dar la sectia de cardiologie. Va rog sa vb cu doamna Tiganisteanu si sa o rugati sa va recomande un ortoped sau orice alt medic care stie dansa ca are aptitudinile necesare tratarii fetitei dvs.
Va rog sa imi spuneti si mie evolutia fetitei si ce ati vb cu dansa (daca este posibil)!

O zi buna!
0
19-01-2009, ora 12:55
alinapop54@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
alinapop54@yahoo.com
Buna ziua


Am vorbit la telefon cu doamna doctor Tiganisteanu dar raspunsul dinsei a fost un NU categoric la orice
intrebare. Nu mi-a recomandat pe nimeni spunind ca nu e de competenta dinsei.
sper ca ma veti putea ajuta cu o recomandare spre un alt medic. As dori sa o duc la un medic sau la o clinica din Cluj pentru un diagnostic privind problema noastra. Va rog sa-mi recomandati un specialist. va multumesc.
0
20-01-2009, ora 13:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua,

Imi pare rau ca dna doctor nu v-a putut ajuta, probabil ati prins-o intr-o zi in care nu era tocmai bine dispusa!
Va promit ca am sa caut astazi un medic foarte bun si am sa vi-l recomand cu cea mai mare placere!
Daca nu gasesc, veti merge pana la urma la domnul Barsan pentru ca este "cel mai tare din parcare" din tot Clujul si cu siguranta dansul va stii ce sa va recomande! ;)

O zi buna! Va rsp pe seara!
0
21-01-2009, ora 16:00
alinapop54@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
alinapop54@yahoo.com
Buna ziua. Spuneti-mi va rog ce inseamna : Metastaza la coloana si tumoare la plaminul sting? Oare este vorba de cancer in ultima faza? Cit se mai poate trai cu aceasta boala? VA MULTUMESC.
0
21-01-2009, ora 18:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna seara,

Imi cer scuze ca nu v-am raspuns mai repede, dar sincer am uitat, m-am luat cu vorba pe mess ieri seara si am uitat ca va promisesem ca va recomand un medic ortoped din Cluj.

Am gasit si ma bucur foarte mult pentru dumneavoastra.
Pe medic il cheama Iulian Hopulele -medic primar ortoped, Clinica de Ortopedie Cluj-Napoca, asistent universitar, Universitatea "Iuliu Haţieganu"
Adresa: str.General Moşoiu 47, Cluj-Napoca 400132
Programare la numărul de telefon 0264-450252. Programul dansului in ambulatorul clinicii este luni si vineri între orele 15-18. Pentru consultaţie aveti nevoie de:
-buletin;
-bilet de trimitere de la medicul de familie;
-adeverinta de elev;
-programare.
Daca nu aveti aceste acte, cred ca, consultatia se poate face contra cost, in limita timpului disponibil pe care il are dansul.

Pentru mai multe detalii cu privire la metastaza la coloana sau tumoarea plamanului stang, consultati un centru oncologic, insa, sa stiti ca nici o boala nu este incurabila, toate se trateaza cu credinta si putere psihica!

Va doresc tot binele din lume. Sa dea Dumnezeu ca fetita dumneavoastra sa se faca bine si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va aiba in paza! :-)
0
11-04-2009, ora 18:42
c.gabytza
Nu este medic/terapeut
c.gabytza
Sunt Gabriela din Campulung-Arges.Am 18 ani si am fost diagnosticata cu osteogeneza imperfecta.Am avut pana in prezent 30 de fracturi la maini:16 la mana stanga si 14 la mana dreapta.Ce ma puteti sfatui.Astept raspuns.Va multumesc
0
17-04-2009, ora 13:25
caguars
Nu este medic/terapeut
caguars
c.gabytza, si eu sufar de aceasta boala, am 30 de ani, daca vrei sa vorbim lasa-mi un id de mess. Numai bine !
0
17-04-2009, ora 23:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Domnisoara c.gabytza, din pacate nu va pot ajuta mai mult decat am ajutat-o pe d-na Alina Pop. Trebuie sa consultati un medic ortoped si sa aveti mare grija de dumneavoastra, in sensul ca trebuie sa aveti un comportament foarte restrictiv, care sa reduca riscul si vulnerabilitatea de a va mai fractura mainile. Incercati sa luati legatura si cu Caguars, poate are unele informatii care va pot fi de folos.

Numai Bine!
0
22-04-2009, ora 09:48
alinapop54@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
alinapop54@yahoo.com
Ma adresez acum Gabrielei din Campulung si lui Caquars. Va rog sa luati legatura cu mine si daca se poate sa imi dati mai multe informatii despre evolutia acestei boli. Cum a inceput totul, cum se manifesta, la ce virsta ati descoperit-o si ce fel de tratament faceti. Eu cred ca diagnosticul la fetita mea a fost pus gresit dar nu am apucat sa mai mergem la alt medic deoarece am aflat in noiembrie de acest diagnostic iar in decembrie tatal meu a fost internat in spital eu trebuind sa stau linga el zi si noapte pina pe 7 martie cind a murit de metastaza osoasa si cervicala. Acum insa doresc sa merg mai departe si sa fac tot ce pot pentu ca, copilul meu sa traiasca o viata normala. Parca atunci cind vin problemele nu se termina niciodata iar eu sunt din ce in ce mai obosita. Mi-ar face o deosebita placere sa pot discuta cu dumneavoastra. Multumesc
0
24-01-2010, ora 00:29
ANCA_MS
Nu este medic/terapeut
ANCA_MS
pentru alinapop54
imi pare rau ca nu am vazut mesajele mai devreme dar sper sa ajunga la dumneavoastra
ma numesc anca am 28 de ani si sufar de osteogeneza imperfecta.cu toate analizele.
momentan locuiesc in italia si aici am gasit un centru extraordinar la care am facut analiza genetica din care reiese ca sufar de forma lejera tip 1.
doamna eu va recomand ca in cazul in care fetita dumneavoastra sufera de aceasta maladie, sa nu faceti o tregedie pe baza bolii.va trebui insa sa-i explicati ca va trebui sa fie foarte atenta la mersul pe gheata si pe zapada, sa evite sportul(eu nu mai practic de la varsta de 9 ani), si sa invete sa cada.da, din pacate va trebui sa invete si asta, sa evite sa-si foloseasca manutele daca se intampla sa cada.
pot sa va spun ca in acest moment exista un medicament, care nu vindeca dar tine sub control aceasta afectiune.
numele institutului la care eu am facut analizele este CEINGE Biotecnologie Avanzate Scarl, dar din pacate este la Napoli in Italia.daca aveti posibilitatea sa luati legatura cu ei va garantez seriozitate.
pana atunci va recomand sa fiti intelegatoare cu fiica dumneavoastra si sa o sustineti moral fara a da semne de slabiciune.va cred ca este greu dar nu o lasati sa inteleaga ca suferiti.aceste lucruri se intampla din pacate.la mine in familie eu sunt prima la cera a aparut aceasta malformatie genetica.
fiti tare pentru fiica dumneavoastra pentru ca ea, ca si mine, va invata sa traiasca cu boala.
mult noroc in continuare!
0
11-12-2010, ora 17:10
daida
Nu este medic/terapeut
daida
Si eu sufar, de aceasta maladie am avut in jur de 40 de fracturi.Sunt obisnuita cu aceasta boala dar grija mea este daca pot avea copii?
0
12-12-2010, ora 16:18
ANCA_MS
Nu este medic/terapeut
ANCA_MS
Draga doamna care este tipul bolii de care suferti?Daca este de tipul 1 adica f lejera, raspunsul este da.Va spun di experienta proprie.Am un baietel de 5 luni caruia i-am facut toate analizele genetice pe care le-am facut si eu si el este perfect sanatos.Riscul ca el sa fi mostenit boala mea era de 50-50 iar el a avut noroc.Singura mentiune este ca o data cu inaintarea in sarcina va trebui sa aveti foarte, foarte mare grija la greutate.Asta pentru ca coloana va suferi enorm sustinand greutatea sarcinii si cea a dumneavoastra.Oricum inainte de toate va sfatuiesc sa urmati o consiliere genetica.Numai bine si mult noroc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Boala Lobstein

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: