Boala Paget sau eczema? Unde sa ma duc?

25-01-2018
Nooman
Nu este medic/terapeut
Nooman
Problema mea e in felul urmator: de aproape un an (!) am mancarimi de mameloane si recent a inceput sa mi se usuce pielea pe ambele mameloane. Pe un mamelon mi-a aparut un fel de crusta maronie acum cateva zile si pielea se ia daca trag. Prima data mamelonul stang ma manca si de vreo 2 saptamani ma mananca si cel drept. Din ce am observat, mancarimile se amelioreaza in apropierea ciclului, apoi revin. Pe langa aceste mancarimi, cateodata simt ca un fel de arsuri. Intr-un timp dadeam cu saliva si ma ustura! Alteori nu am absolut nici un simptom.

O corelatie cel putin ciudata. Inainte sa apara aceste mancarimi, am avut sanii foarte umflati si durerosi si mi s-a dat sa iau Evening Primrose si Mastodynon si sa ma ung cu diclofenac. In urma ecografiei, am primit diagnosticul de Mastoza fibrochistica. Dupa tratament, sanii s-au desumflat dar am ramas cu aceste mancarimi insuportabile.

Spuneti-mi va rog, unde sa ma duc ca sa aflu de ce sufar? Ma tot gandesc ca am boala Paget SI nu sunt asigurata, NU STIU unde sa ma duc. Am fost si la ginecolog si mi-a raspuns superficial sa ma dau cu o crema. Nici macar nu s-a uitat sa vada daca e ceva in neregula.

Trebuie sa fac biopsie? Unde fac investigatii ca sa aflu daca am boala Paget sau nu?
PS. Am 28 de ani.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.