Borelia sau boala Lyme

21-07-2011
ludmilavoicu
Nu este medic/terapeut
ludmilavoicu
Am un copil de 18 ani caruia anul trecut in septembrie i-a aparut o pata rosie pe picior in zona genunchiului si medicul dermatolog a spus ca este Borellia. A facut tratament 3 saptamani cu Augumentin 1000 um dupa care i-am facut analize IGG Pozitiv. am repetat analizele la Bucuresti in ianuarie 2011 analizele au iesit IGG ELISA ser pozitiv cu 20.798 um, confirmare test Westen blot IGG negativ cu prenta bandaIV3. De la Cantacuzino mi s-a spus sa repet analizele, lucru care l-am facut in matie 2011 si testul de confirmare a iesti negativ cu prezenta banda IV2., iar doamna de la Cantacuzino mi-a spus sa le repet peste inca 6 luni. Baiatul meu nu are nimic nici un simptom, va rog daca puteti sa-mi spuneti parerea dumneavoastra referitor la analize si daca credeti ca trebuie sa fac in continuare investigatii sa stiu ca am scapat de mibcrobii ce provoaca boala. Astazi am ajuns din intamplare sa citesc raspunsurile si opiniile celor care care au discuta despre aceasta boala si incep sa-mi pun un semn de intrebare referitor la boala si anume plecand de raspunsul domnului doctor de la Constantape ( pe care il rog sa ma ajute cu un sfat ) care spune ca afecteaza si rinichii.Copilul meu este un adolescent "plinut " a incercat sa faca sport la sala si mi-a spuns ca oricat efort facea desi transpira nu elimina cantitatea de apa care trebuia si cei de la sala i-a spus ca este posibil sa aiba ceva probleme. si vin si va intreb poate fii de la Borelia de la rinichi ?????
multumesc
ludmila
3 comentarii
0
21-07-2011, ora 15:17
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Da, borelioza poate afecta orice organ al corpului. Eu am o prietena infectata care are din cauza asta probleme cu tiroida, cu ochii, probleme la nivel genital si altele. Toate de la aceasta infectie cu borelia, prin slabirea organismului, a imunitatii. Daca spuneti ca ati discutat cu domnul doctor Bogdan Ion din Constanta, inseamna ca stiti de la acesta ca cele mai precise analize se fac la dr Gogoase la spitalul Fundeni din Bucuresti.
0
21-07-2011, ora 16:44
miruna68
Nu este medic/terapeut
miruna68
Nu obisnuiesc sa fac reclama la anumite produse si nici nu am nimic de a face cu acele produse insa in cazul boreliei cunosc personal cazuri vindecate usor cu un remediu numit MMS. Este un antibiotic natural fara efecte secundare care da rezultate incredibile la multe boli infectioase. Produsul se gaseste atat in tara cat si in strainatate in magazine online si costa intre 20-30 euro. Cautati cu google si uitati-va si la filme despre MMS in youtube. Altfel v-as fi recomanda un medic homeopat, insa in cazul boreliei nu este usor nici cu homeopatia. Exista insa si un remediu homeopat contra patogenului, se poate cumpara da la helios.co.uk
(Borrelia Burgdorferi ). Multi din cei infectati insa nu dezvolta simptome chiar daca anlizele sunt pozitive si deci nu este nevoie de tratament daca nu exista simptome. Insa MMS-ul este unul din putinele remedii care poate uce la disparitia lui din sange.
0
21-10-2011, ora 13:54
corinthu
Nu este medic/terapeut
corinthu
Miruna68, nu cred ca este recomandat sa dai tratamente sau recomandari de tratament pt o boala sau alta. In primul rind borelia burgdorferii este o tulpina specifica Americii, pe cind in Europa sunt alte tulpini de borelia
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Boala Lyme, diagnosticată în doar câteva minute
  • În Europa de Nord, incidența infecțiilor cu borelioză urmează variațiile abundenței populațiilor de șobolani
  •