bubite rosii in gat

buna ziua! de 1 saptamana mi-au aparut niste bubite rosii in gat, mai mici decat bobul de orez, am fost la O.R.L, insa doctorita mi-a recunoscut ca nu stie ce ar putea fi dandu-mi totusi sa iau vit A si un antialergic Zyrtec, spunandu-mi s a ma prezint dupa 5 zile iar la consult, cele 5 zile au trecut si azi am fost iar la consultatie, bubitele mele din gat sunt exact in aceeasi forma nu au raspuns deloc la tratament.Doamna doctor mi-a spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez si sa mai astept cateva zile sa vad daca imi trece, iar daca nu imi trece sa ma duc la dermatologie, deoarece ea nu stie ce ar putea fi.Pe langa toate acestea am si o tuse seaca rara careia nu i-am dat prea mare importanta numai ca azi am observat dupa ce am tusit ca m-a luat o durere in spate ar putea avea aceste simptome o legatura intre ele?eu fac si un tratament cu mastodynon pentru durere la sani bubitele ar putea fi o reactie adversa?va rog daca puteti sa ma ajutati sa-mi dau seama ce ar putea fi pentru ca sunt din ce in ce mai agitata
1 comentarii

faci cateva poze cu gatul, unde sa se vada acele bubite.. si le atasezi pe mail

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Veruca/Papilom în cerul gurii
- 1Umflatura in nas
- 4Tinitus
- 4Urechi infundate si presiune
- 2Carcinom scuamos coardă vocală dreapta
- 2Conflict vasculo-nervos bilateral AICA nervii VII, VIII
- 1Durere în gat persistenta
- 1Ajutor!!! dureri de cap intense și zilnice
- 3Tiuit permanent in cap
- 1Urechi infundate după operatie de cornete si deviatie sept