Ajutor!!! dureri de cap intense și zilnice
Bună seara!!!Sunt disperată!Numai știu ce să cred și ce să fac!!!De ceva timp am niște dureri de cap intense și zilnice mai exact presiune la tâmple, durere la nivelul oaselor de sub ochi, și urechile sunt înfundate uneori, tensiunea este bună!In urma unui CT am aflat ca am discopatie cervicală și sinuzită etoidala -maxi li-nazală pentru care nu urmez niciun tratament în afară de antiinflamatoare….care sincer nu au efect!!!!Cert este ca eu nu știu de unde vine durerea asta!!!!!!Va rog daca pot primi un răspuns!!!
1 comentarii
se incepe de la medicul Stomatolog... trebuie excluse infectiile dentare de la radacina dintilor.. ele dau cele mai urate sinusite si dureri. se face la ei un CT3d CARE arata perfect starea dintilor si legatura lor cu sinusul
dupa se merge la un Medic ORL.sa trateze sinusita
dupa se merge la Reumatologie sau neurologie pentru coloana cervicala
Posibil sa fie cazul si de consult la gastrologie. asta depinde cat de corect te alimentezi cate KG ai si starea ficatului si intestinelor.. fiindca calitatea sangelui care vine la cap..tine de stare intestinelor si a ficatului
dupa se merge la un Medic ORL.sa trateze sinusita
dupa se merge la Reumatologie sau neurologie pentru coloana cervicala
Posibil sa fie cazul si de consult la gastrologie. asta depinde cat de corect te alimentezi cate KG ai si starea ficatului si intestinelor.. fiindca calitatea sangelui care vine la cap..tine de stare intestinelor si a ficatului
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 7durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma
- 3Dureri in partea dreapta a fetei
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 1durere de cap
- 6Nu stiu de ce s-a intamplat asa !?
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 2Mama mea are nevoie de ajutor...va rog ajutati-ma cu un raspuns!!!
- 5dureri de cap cu ameteala si presiune occipitala
- 9am atac de panica?
- 1Durere cap
- 0Dureri de cap de 2-3 zile
- 3va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac
- 2Intepaturi in crestetul capului dreapta
- 4Durere de cap in timpul somnului
- 1Dureri de cap
- 0Durere de cap/ ureche infundata/ varsaturi
- 2Durere foarte mari de cap.
- 2Dureri de cap cum am iesit afara si e frig, miros ciudat in nas si o iuteala in gat
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: