Buna, e posibil sa raman insarcinata?

Buna ziua, am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala de 3 luni. De 6 luni incoace am menstruatia la 27, 25, 26, 26, 27 de zile. In aceasta luna am avut 4 contacte sexuale dupa primele doua zile de la terminarea menstruatiei (zilele 5 si 6), iar alt contact a avut loc in cea de a 10-a zi de la inceperea menstruatiei. Intrebarea mea este urmatoarea: cand penisul se afla in erectie, dar. 3 posibil a ramane insarcinata (mentionez ca nu a ejaculat multt). Din pacate prietenul meu nu s-a spalat inainte Exista posibilitatea ca lichidul preejaculator sa fi ajuns cumva în mine? (la sfarsit, dupa ce a ejaculat cum trebuie.. Sunt foarte speriata, deoarece se apropia ovulatia, dupa calculele mele.
1 comentarii

Buna ziua.
Puteti oricand ramane insarcinata daca nu va protejati. Depinde cand e ovulatia. Asta cu spalatul e un mit.
Puteti oricand ramane insarcinata daca nu va protejati. Depinde cand e ovulatia. Asta cu spalatul e un mit.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista riscul unei sarcini?!
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 3insarcinata sau nu?
- 7exista posibilitatea sa raman gravida?
- 5Poate ramane gravida fiind virgina ?
- 3insarcinata? :((:((
- 1sunt insarcinata?
- 3posibil sarcina?
- 5oare sunt gravida?
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 5sunt gravida?
- 10Sunt insarcinata sau nu? Solicit un raspuns cat mai rapid
- 1Insarcinata, sau nu ?
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 0gravida?
- 0Posibil insarcinata ?
- 2sunt insarcinata?
- 1Ajutați-mă, pot rămâne gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: