Sarcină? <0, 5 HCG
Bună ziua, am o prietena care a făcut niște analize de sânge pentru sarcină și rezultatul este <0, 5 HCG asta înseamnă că este însărcinată?? Mulțumesc frumos!!
1 comentarii
Bună ziua! Nivelul de HCG (gonadotropina corionică umană) mai mic de 5 mIU/mL în sânge indică, de obicei, că nu există o sarcină. HCG este un hormon produs de placenta în timpul sarcinii, iar nivelurile sale încep să crească după implantarea embrionului în uter. În general, un rezultat de sub 5 mIU/mL este considerat negativ pentru sarcină.
Dacă prietena ta are întârzieri ale menstruației sau alte simptome de sarcină și rezultatul testului este încă neclar sau surprinzător pentru ea, ar putea fi o idee bună să repete testul peste câteva zile sau să consulte un medic pentru clarificări suplimentare și pentru a discuta despre următorii pași.
Dacă prietena ta are întârzieri ale menstruației sau alte simptome de sarcină și rezultatul testului este încă neclar sau surprinzător pentru ea, ar putea fi o idee bună să repete testul peste câteva zile sau să consulte un medic pentru clarificări suplimentare și pentru a discuta despre următorii pași.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce analize sa fac in cazul in care s-a rupt prezervativul?
- 1dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?
- 1e adevarat ca in timpul orgasmului se elibereaza un ovul?
- 4test de sarcina negativ si menstruatia intarziata
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 3Menstruatia nu vine, testul este negativ
- 5Prima perioada de sarcina
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 0Testele de sarcina
- 0Intrebare teste de sarcina... A doua linie se vede puțin, un roz deschis
- 2As putea sa fiu însărcinată?
- 0Cand este indicat sa efectuez un test de sarcina
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
- 0Test sarcina - liniuta foarte slaba
- 1As putea fi insarcinata?
- 0Analiza de sange beta hcg
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina beta HCG
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: