Sarcină? <0, 5 HCG
Bună ziua, am o prietena care a făcut niște analize de sânge pentru sarcină și rezultatul este <0, 5 HCG asta înseamnă că este însărcinată?? Mulțumesc frumos!!
1 comentarii
Bună ziua! Nivelul de HCG (gonadotropina corionică umană) mai mic de 5 mIU/mL în sânge indică, de obicei, că nu există o sarcină. HCG este un hormon produs de placenta în timpul sarcinii, iar nivelurile sale încep să crească după implantarea embrionului în uter. În general, un rezultat de sub 5 mIU/mL este considerat negativ pentru sarcină.
Dacă prietena ta are întârzieri ale menstruației sau alte simptome de sarcină și rezultatul testului este încă neclar sau surprinzător pentru ea, ar putea fi o idee bună să repete testul peste câteva zile sau să consulte un medic pentru clarificări suplimentare și pentru a discuta despre următorii pași.
Dacă prietena ta are întârzieri ale menstruației sau alte simptome de sarcină și rezultatul testului este încă neclar sau surprinzător pentru ea, ar putea fi o idee bună să repete testul peste câteva zile sau să consulte un medic pentru clarificări suplimentare și pentru a discuta despre următorii pași.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5yasmin, menstruatie intarziata, test de sarcina negativ
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 6Menstruatie mai devreme si fara dureri, test de sarcina negativ
- 1ma pot baza pe testul de sarcina?
- 5test de sarcina pozitiv si sindrom premenstrual
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 8am luat escapelle si testul de sarcina a iesit pozitiv
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 0Testul de sarcina dupa cat timp de la conceptie poate fi facut?
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0Testele de sarcina
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
- 1Analiza sange beta hcg
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
- 0Test de sarcina pozitiv?
- 2Ajutor - 6 teste pozitive, după câteva zile mia venit ciclu normal
- 0Test sarcina cu o linie stearsa
- 1Testul de sarcina ultrasensibil
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina beta HCG
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: