Buna, am si eu o intrebare
Buna, am facut o cura de Sotret(numele nou al medicamentului Roacutane, pt cosuri) stiu ca acest medicament are foarte multe reactii adverse...si am mai citit k poate afecta stomacul...eu am facut in total 2 cure da la un interval de maxim 5-6 luni..asa mi-a recomandatul doctorul dermatolog...dupa terminarea tratamentului ma tot doare stomacu...mi-e frica sa nu fi facut un ulcer...s-ar putea?
2 comentarii
0
31-01-2009, ora 15:23
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna ziua!
Tinand cont ca isotretinoinul este foarte toxic, se poate ca dumneavoastra sa fi facut o gastrita sau chiar ulcer. Pentru a scapa de orice dubiu, va sfatuiesc sa consultati un gastroenterolog care cu ajutorul anamnezei sau a unei endoscopii digestive superioare si nu numai, sa va puna un diagnostic concret si sa va dea un tratament eficient! Pana atunci, aveti grija ce si cum mancati.
Numai Bine:)
Tinand cont ca isotretinoinul este foarte toxic, se poate ca dumneavoastra sa fi facut o gastrita sau chiar ulcer. Pentru a scapa de orice dubiu, va sfatuiesc sa consultati un gastroenterolog care cu ajutorul anamnezei sau a unei endoscopii digestive superioare si nu numai, sa va puna un diagnostic concret si sa va dea un tratament eficient! Pana atunci, aveti grija ce si cum mancati.
Numai Bine:)
buna.am o rugaminte la voi.cine ma poate ajuta si pe mine k nu mai pot.de 5 luni am inceput sa iau roaccutane cate 2 pastile pe zi de 10 mg, am 49 kg.La recomandarea medicului dermatolog.La inceput mi-au aparut pe frunte niste bubite rosii dupa care s-au transformat in bubite su lichid alb(puroi cred) pe zi ce trecea imi apareau tot mai multe, si pe fata, am fost la mai multi medici si nik unul nu mi-a zis exact ce am.poate fi din cauza k am slabit 9 kg in 3 lunii si sa fi fost pct de grasime din piele si sa fi iesit la suprafata???k nu am mai mancat nik un fel de grasime si am consumat mai multe fructe in special grefe.acum dupa 5 luni unde am avut cosurile alea mi-au ramas niste pete rosii, la inceput am folosit o crema pe baza de plante naturale cu spirulina, iar acum mi-am cumparat AVENE CICALFATE, A FOLOSIT CINEVA CREMA ASTA?E BUNA?va rog sa imi da=ti si mie un raspuns dak e normal sa ramana pete rosii,
Alte subiecte recente din această secțiune: