Bună seara - fetița mea de la 4 luni are un respirat șuierator

17-01-2020
BiaSimi
Nu este medic/terapeut
BiaSimi
Bebelus de 5 luni. Am găsit-o în Suedia și aici locuim, am mers în vacanța de iarnă in Romania și am observat ca fetița mea de la 4 luni are un respirat șuierator, mai ales atunci cand se întoarce pe burtica si face putin efort. Am mers in Romania la medic si mi-au dat tratament pentru astm sa ii dau, am venit înapoi în Suedia și medicii de aici au spus că nu are nimic ca are căile respiratorii mici si ca de asta se aude asa.. dar mie imi este frica pentru ca nu imi place cum respira are si nasul înfundat. Va multumesc.
1 comentarii
0
17-01-2020, ora 20:44
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
In Romania ați consultat un medic pediatru sau medic de familie ? Tratamentul antiastmatic nu este de preferat și pentru moment nu este necesar un alt remediu. Trebuie urmărită evoluția și funcție de ce se va mai întâmpla se pot face investigații complete într-un serviciu de pneumologie pediatrică. Nasul înfundat este probabil de la o rinită pasageră. Pentru + de informații puteți să mă contactați telefonic între orele 07-23.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Respirație zgomotoasă la bebeluș
  •