Cafeaua pt.slabit "Cafe Form"

24-06-2011
nona.do
Nu este medic/terapeut
nona.do
Daca a "testat" cineva aceasta cafea, as vrea sa stiu daca a avut ceva rezultate (de slabire) sau nu.
Multumiri anticipate celor care vor oferi detalii/informatii.
8 comentarii
0
28-07-2011, ora 18:48
lili_ivan09@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
lili_ivan09@yahoo.com
am folosit cura de 14 zile dar fara nici un rezultat nu am slabit nici macar 1kg, sunt total dezamagita, in conditiile in care m-am abtinut si de la mincare.imi pare rau dar este fals
0
08-08-2011, ora 21:15
Zep
Nu este medic/terapeut
Zep
Iau si eu de o saptamana Cafe Form, si intradevar nici nu are nici un efect. In plus mai contine si sorbitol ( E 420), substanta ce nu e recomandata persoanelor care au probleme cu stomacul sau celor cu sindromul colonului iritabil) Asa ca de azi am inceput regimul Scarsdale.
0
08-05-2015, ora 11:11
lilyshor1
Nu este medic/terapeut
lilyshor1
Cafeaua verde pentru slabit e folosita de foarte multa lume in ultima vreme. Trebuie avuta grija cu cofeina si intrebat inainte ce concentratie de cafea verde are produsul respectiv.
0
15-09-2015, ora 13:42
angela55
Nu este medic/terapeut
angela55
Cofeina pe care o contine face ca produsele pe baza de cafea verde sa fie contraindicate persoanelor care au diabet sau care au probleme cu tensiunea.
0
01-03-2016, ora 10:51
tatyyana
Nu este medic/terapeut
tatyyana
Green Coffee Plus a folosit cineva? E nebunie mare cu cafeaua asta verde si as incerca si eu sa vad daca slabesc. Sunt sceptica, dar poate chiar ajuta cafeaua verde...
0
03-03-2016, ora 16:43
Dietetician Acasandrei Mihaela
Nutritie si dietetica, Iași
Dietetician Acasandrei Mihaela
Deşi este extrem de promovat extractul de cafea verde pentru pierderea în greutate, rezultatele studiilor de specialitate (cele care nu au fost retrase din cauza manipularii nejustificate rezultatelor in favoarea acestui extract)sunt insuficiente şi prea putin relevante pentru a se face o recomandare.

S-au evidentiat o serie de beneficii cu privire la reducerea corporala a acestui extract, insă au fost modeste şi necesita studii suplimentare, mult mai ample, pentru confirmarea acestor efecte şi pentru a determina dacă pierderea in greutate poate fi mentinuta pe termen lung.

De asemenea, aceste efecte se obtin la anumite cantitati de substanta activa, criteriu pe care multe suplimente nu il intrunesc. Multe dintre ele nu sunt aprobate sau verificate de autorităti si pot implica riscuri pentru sănătate.

Un stil de viata sanatos, inclusiv o alimentatie echilibrata şi activitatea fizica regulata, pot promova scăderea in greutate si nu reprezinta de regulă, riscuri pentru sanatate. Rezultatele se vor vedea in timp si vor si rezista in timp!
0
11-10-2017, ora 14:28
tatyyana
Nu este medic/terapeut
tatyyana
Interesant raspuns! De fapt se poate extrapola aceast lucru si la alte produse de felul acesta nu doar la extractul din cafeaua verde.
0
03-01-2019, ora 21:09
EleonorRosu
Nu este medic/terapeut
EleonorRosu
Cafeaua verde in general este eficienta datorita acidului clorohidric care se gaseste si in prune si in alte fructe. Chiar sunt studii facute ------------* dar ca sa ajungi la rezultatele dorite va trebui sa fii atenta la ce mananci si chiar sa faci si ceva exercitii fizice.

Suplimentele cu cafea verde precum Green Coffee Plus doar ajuta in slabire, nu fac minuni, totul consta in vointa ta. Asta e valabil pentru orice pastila de slabit nu doar pt cele cu cafea verde.

De asemenea, foarte putin stiu de efectul yoyo, adica o sa pui la loc kg pierdute, poate chiar dublu, la fel se intampla in orice dieta sau regim de slabit, nu doar in cazul pastilelor. Celula adipoasa nu dispare din organism, doar elimina grasimea si cum te-ai intors la stilul vechi de viata aceasta celula se va umple la loc. Ca sa slabesti este usor dar ca sa iti mentii greutatea dorita chiar trebuie sa iti schimbi stilul de viata. Citeste aici mai multe despre felul cum poate fi folosit Green Coffee Plus cu succes ------------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  • Cât de eficient este sportul pentru scăderea în greutate la femei?
  • Sărbătorile vă afectează greutatea? Cântarul nu vă spune chiar totul
  • Cum să găsești voința pentru a slăbi
  •