Calmare bolnav psihic
Întreb de curiozitate la modul general nu pentru mine eu sunt un tip destul de calm.
Cum se poate calma un bolnav psihic in cazul in care acesta are o stare nervoasa si îi mai vine sa faca cate ceva, sa distruga obiecte, sa ameninte oameni sau alte lucruri? Multumesc anticipat
Cum se poate calma un bolnav psihic in cazul in care acesta are o stare nervoasa si îi mai vine sa faca cate ceva, sa distruga obiecte, sa ameninte oameni sau alte lucruri? Multumesc anticipat
8 comentarii
Se adapteaza tratamentul pana se calmeaza.
Trebuie tinut legatura lunar cu medicul psihiatru.
Trebuie tinut legatura lunar cu medicul psihiatru.
Credeam ca trebuie chemata ambulanta politia cand are cineva cu dg psiho o stare de nervoasă care sa dauneze celorlalti. Cu internare la psihiatrie daca este nevoie. Mai sunt persoane care nu isi iau tratamentul, posibil si din acest motiv sa aibă crize de. Nervozitate.
Daca nu isi ia tratamentul, ar trebui internare, da.
Dar daca e cooperant si accepta tratamentul, merge si fara internare.
Depinde de pacient.
Puneti-i tratamentul in fata si un pahar cu apa sa il ia in fata dv. si incet incet o sa-si revina.
Dar daca e cooperant si accepta tratamentul, merge si fara internare.
Depinde de pacient.
Puneti-i tratamentul in fata si un pahar cu apa sa il ia in fata dv. si incet incet o sa-si revina.
Voi (ceilalți) cum va calmați cand sunteti nervosi? Eu unul sunt fumator, nu ma pot lăsa, însă ma ajută, mă calmează. Voi ce metode aplicati la nervi?
Este important de ajustar doza de ad in caz ca apar nervisori.
Daca pacientul nu ia ad, se creste un pic neurolepticul.
Daca pacientul nu ia ad, se creste un pic neurolepticul.
Am inteles acum medicii dau antipsihotc si pentru nervi sa nu ne dam unii altora in cap cu pietre nu doar pentru delir halucinatii false convingeri etc. Buna idee cu neurolepticul marit, sedeaza omul il face leguma ca pe animalele cu risc de pericol. Sanatate.
Si eu mai am stari de agitatie. Fumez de asemenea, chiar si un pachet pe zi, lucrez la asta sa renunt definitiv, nu stiu cat ajuta tigarile.
@stefanfl
Pentru momentele in care ai stari de agitatie e recomandat sa ai o benzodiazepina la indemana cum ar fi Anxiar. Eu iau si pentru atacuri de panica, cand am zile cu anxietate, ma calmeaza in cateva minute. Este un medicament destul de bun si totodata slabut ca efect. Îl iau si ziua la nevoie.
Si eu trebuie sa renunt la fumat, am multe motive sa nu mai fumez doar ca mai durează un pic, am inceput deja sa reduc numarul de tigari. Motivul principal sanatatea.
Pentru momentele in care ai stari de agitatie e recomandat sa ai o benzodiazepina la indemana cum ar fi Anxiar. Eu iau si pentru atacuri de panica, cand am zile cu anxietate, ma calmeaza in cateva minute. Este un medicament destul de bun si totodata slabut ca efect. Îl iau si ziua la nevoie.
Si eu trebuie sa renunt la fumat, am multe motive sa nu mai fumez doar ca mai durează un pic, am inceput deja sa reduc numarul de tigari. Motivul principal sanatatea.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12se poate trata sau -ignora- starea de anxietate in periada de sarcina?
- 2Ce înseamnă decompensat psihic
Mai multe informații despre: decompensarea psihica
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: