cancer col uterin
Buna ziua,
acum un an mama a fost operata de cancer de col uterin, a facut in primul rand radioterapie la Institutul Oncologic.
Acum la un an de la operatie medicul i-a recomandat un CT al toracelui, abodomen si pelvis. Rezultatul a fost ca post operatoriu se afla in limite normale dar au mai fodt descoperiti niste micronoduli pulmonari ce ar trebui reevaluati in 120 zile si o leziune la nivelul ficatului pt care s-a recomandat un RMN.
Poate cineva sa-mi spuna daca acei micronoduli au legatura cu operatia la care a fost supusa sau care este cauza pentru care au aparut.
Multumesc
acum un an mama a fost operata de cancer de col uterin, a facut in primul rand radioterapie la Institutul Oncologic.
Acum la un an de la operatie medicul i-a recomandat un CT al toracelui, abodomen si pelvis. Rezultatul a fost ca post operatoriu se afla in limite normale dar au mai fodt descoperiti niste micronoduli pulmonari ce ar trebui reevaluati in 120 zile si o leziune la nivelul ficatului pt care s-a recomandat un RMN.
Poate cineva sa-mi spuna daca acei micronoduli au legatura cu operatia la care a fost supusa sau care este cauza pentru care au aparut.
Multumesc
0 comentarii
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rana pe colul uterin - tratament?
- 3col uterin cu epiteliul pavimentos cu zone de ulceratie...
- 4dupa operatia de neoplasm col uterin, diaree
- 10cultura+frotiu din colul uterin
- 9Analiza cultura col
- 7cred ca am cancer de col uterin
- 9Este posibil cancerul de col uterin?
- 3cancer de col uterin?
- 25Cancer col uterin
- 4posibil cancer uterin?
- 4va rog un sfat
- 10Rana pe col!
- 2Am cancer de col uterin?
- 5Formatiune col uterin