Cancer de gat?
Buna. Ma numesc Radu am 15 ani si doresc sa fiu lamurit cu un lucru, sunt cam ingrijorat de repetate dureri in gat de 2 saptamani. Aproape in fiecare zi ma doare gatul cand inghit sau mai misc capul. Am si o secretie vascoasa, simt nevoia sa o inghit dar o fac cu greu, dar acest lucru se datoreaza unei amigdale care este mai mare ca cealalta, asa mi-a spus un doctor ORL-og. Dar durearea asta in gat ma ingrijoreaza, poate avea legatura ca amigdalele. Si obisnuiesc sa merg cam o dadta sau de doua ori pe saptamana in baruri unde se fumeaza cam mult, si mai beau si cate o bere 2, am inteles ca alcoolul poate dezvolta un cancer la gat, in ultimul timp m-am hotarat sa nu mai am obiceiul acesta, dar durerea tot nu trece. Si dinclasa a7a pana in a8a am inceput sa fumez, dar le pufaiam, e posibil si asta sa afecteze de atata timp? Va rog sa ma lamuriti intr-un fel. Sper sa nu fie nici o problema.
0 comentarii
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cancer pancreas, o poveste ce merită citită
- 0Cancer pulmonar ! Nu recomand radioterapia!! Oncologii sunt niste macelari fara scrupule!
- 0Interpretare biopsie tumora vezicală
- 0Chimio dupa mastectomie
- 0Cancer la plămâni stadiul 4 cu metastaze la picior
- 0URGENT Transfuzii de Sange
- 2Ajutati-ma! glioblastom grad 4
- 0Carcinom scuamos cavitate orala
- 0Colangiocarcinom
- 0Ajutati-ma ! Tumoare in jurul traheei si a arterei aorte, a suferit 2 infarcturi la activ.