Cancer esofagian

66 comentarii 1 23 Înainte ›
0
16-04-2010, ora 14:12
pfmagda
Nu este medic/terapeut
pfmagda
eu i-am cumparat : cartilagiu de rechin, untura de peste, ganoderma, i-am facut acel amestec de miere cu aloe (planta), amestecul pentru metastaza la plamani cu untura de casa, ceai de napraznic, tinctura de echinaceea. nu stiam de germeni de brocolli. de unde ai cumparat ?
0
16-04-2010, ora 17:22
riciu
Nu este medic/terapeut
riciu
am cumparat de la plafar. este o cutie cu 100 de capsule de la Vyta-Crystal. nu am vrut sa-i dau prea multe produse pt ca el facea in paralel si chimioterapie si radioterapie, asa ca a luat doar germeni de brocolli, eu vreau sa cred ca si datorita acestui produs tumora nu mai exista in momentul operatiei pt ca toti medicii s-au mirat ca nu mai era acolo. acum m-ar interesa ceva naturist pt intarirea organismului sa poata incepe tratamentul oncologic.
0
05-05-2011, ora 22:26
niced
Nu este medic/terapeut
niced
buna pfmagda.ce mai face tatal tau?cum se mai simte?am si eu aceeasi problema cu tatal meu si sunt inrtr o dilema de a merge la dr dan sabau.am vorbit cu dansul la telefon si acelas lucru mi a zis si mie, sa vin de urgenta la sibiu si nu stiu ce sa fac...pentru ca tatal meu are deja gastrostoma si asta ar insemna o alta operatie...daca esti pe forum vorbim mai multe daca vrei...o seara buna
0
06-05-2011, ora 10:53
pfmagda
Nu este medic/terapeut
pfmagda
buna niced. a trecut mult de cand nu am mai intrat pe aces forum, II DORESC SANATATE MULTA TATALUI TAU SI SA-L AJUTE DUMNEZEU SI PE TINE LA FEL !. Tatal meu a murit anul trecut pe 25 mai. A fost groaznic de de dureros pentru el, iar acum pentru noi este foarte greu nici nu stiu ce sa mai spun nu sunt tanara dar nu am mai trecut prin asta si mi-e foarte greu sa vorbesc. Daca vrei sa vorbim si te pot ajuta cu un sfat macar cu mare placere. O zi buna
0
06-05-2011, ora 18:49
niced
Nu este medic/terapeut
niced
imi pare rau si sincere condoleante.intr-un cuvant cam aceeasi soarta au toti cu aceasta problema...pffff..sunt foarte speriata si nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi.deci toate operatiile din lume nu l ajuta cu nimic...nici acel dr renumit dan sabau cu tehnica pentru alimentatie nu ajuta cu nimic.Doamne ce viata.si pe tatal tau l a operat de aceea tumoara?nici nu stiu ce sa mai zic, nu mai am cuvinte.multa sanatate tie si familiei tale
0
06-05-2011, ora 21:35
pfmagda
Nu este medic/terapeut
pfmagda
ptr niced - Multumesc. Ce sa-ti spun este groaznic sa iti pui atatea sperante in orice si totusi sa vezi pe cineva foarte drag cum se stinge in fata ta. A fost fffff dureros nici acum cand se apropie anul nu imi vine sa cred ca a murit a fost un om care nu a luat mai mult de un triferment sau un paracetamol la viata lui si in 6 luni de zile s-a stins. Acea nenorocita de tumoare pe care a avut-o la esofag a fost descoperita foarte tarziu din pacate cand deja avea si metastaza la plamani. Proteza dr Sabau i=a folosit o perioada dar ptr ca nu a acceptat boala nu a vrut sa mai auda de spital si nu am ajuns la Oncologie desi acolo vorbisem dar era cu dus si intors dat fiind stadiul avansat al cancerului si nu am vrut sa il mai chinui era deja fff slabit de la aproape 80 de kg cantarea 45-47 kg, asta din noiembrie pana in februarie cand am fost la Sibiu. Am incercat cu tot felul de medicamente si tratamente naturiste, dupa operatia din februarie s-a simtit bine iar dupa paste spre sf lunii aprilie a inceput sa nu mai poata manca bine pe 23 mai l-am internat la Sf Ioan dupa lungi scndaluri ca nu vroiau sa il primeasca in spital in aceeasi zi dupa amiaza a facut stop cardio respirator, eu urlam cersind un aparat de oxigen, mama la fel, iar asistenta a ridicat pur si simplu din umeri si a zis ca nu are, In final a venit un dr cu un aparat l-au dus la reanimare unde a stat pana pe 25 la pranz cand l-au dat pe salon am semnat hartiile ca il iau acasa am cerut contra cost un scaun cu rotile sa il pot duce pana jos la un taxi n=au vrut sa imi dea am cerut salvarea au zis ca o sa vina cand termina cu urgentele si tatal meu a murit cu 10 min inainte sa vina salvarea. Asa NENOROCITI de doctori si asistente nu am vazut ca in spitalul ala. Intr-un cuvant nu doresc NIMANUI sa treaca pe acolo. Asta a fost numai am ce face acum. Poate ca daca se descoperea mai devreme avea sanse, dar asa. Si eu iti doresc si tie si familiei tale multa, multa sanatate. Sa ne ajute Dumnezeu !
0
06-05-2011, ora 21:49
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
condoleante pt pfmagda. da, spitalul sf. ioan e reputat cu astfel de circuri foarte frecvente, de aceea oamenii din romania in mod special trebuie sa se pazeasca singuri de a ajunge in astfel de situatii...
imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, e ultimul lucru cu care trebuie sa se confrunte cineva inaintea mortii, si nu vreau sa te incarc cu sentimente negative, dar ma tem ca ati procedat foarte incorect lasandu-l sa ajunga in ultimul hal fara sa fie in evidenta intr-un centru specializat in administrarea din timp a bolnavilor terminali.
romanii au impresia ca daca ai cancer, tre sa astepti acasa pana ce aproape mori si atunci sa te mai duci ultima data la spital. nu e deloc asa!
mereu exista tratament, chiar cand nu exista vindecare! iarasi ce fac romanii des este sa puna egal intre notiunea de tratament si cea de vindecare. de multe ori cand cineva are cancer, el nu poate spera sa se vindece. urmeaza sa moara, inevitabil. asta nu inseamna ca nu are rost sa dea pe la medic, pentru ca de murit oricum murim cu totii. moartea e ceva natural si firesc si inevitabil. ce este evitabil, si pentru asta se fac investitii mari in sanatate, este felul in care murim. iar cand cineva are cancer, foarte des are parte de niste suferinte pe care medicii le pot administra, daca pacientul e compliant si se prezinta din timp.
de murit poti sa mori in exact acelasi interval de la diagnostic, dar iti pot fi scutite suferintele legate de durere sau sufocare sau imposibilitatea alimentatiei, si aceste lucruri trebuie sa invete romanul ca sunt chiar mai importante decat prelungirea vietii.
0
07-05-2011, ora 09:55
niced
Nu este medic/terapeut
niced
multumesc magda pentru raspunsuri.nu mai am cuvinte.cat de nenorociti...asta i romania noastra..daca ma mai confrunt si eu cu o problema poate ai putea sa ma ajuti cu un raspuns.sanatate
0
08-05-2011, ora 11:48
pfmagda
Nu este medic/terapeut
pfmagda
ptr niced. Oricand cu mare placere. sanatate
0
08-05-2011, ora 11:53
pfmagda
Nu este medic/terapeut
pfmagda
ptr RaulDuke. Lasand la o parte ceea ce i s-a intamplat tatalui meu ai f mare dreptate, dar fiecare le stie pe ale lui si fiecare rezolva in viata sau incearca sa rezolve problemele cu care se confrunta in viata asa cum crede de cuviinta in functie de foarte multe lucruri. Si daca am gresit si indiferent cu ce am gresit ma va judeca Dumnezeu si doar el.
0
08-05-2011, ora 13:05
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
stai linistita ca nu te judec. una ca nu ma intereseaza sa fac asta, de obicei temperamentul meu ma impiedica sa judec, de fond, iar datorita meseriei vad atat de multe cazuri atat de variate incat e greu sa ma impresioneze multe lucruri.
totusi discutia asta trebuie purtata de fiecare data cand apare ocazia, pentru ca tu sa poti intelege mai clar ce si cum, eventual pentru viitoare experiente si pentru faptul ca tu discuti cu prieteni sau alti oameni si vei putea la randul tau sa-i sfatuiesti mai de bine...
asta e tot.
mult noroc in continuare !
0
08-05-2011, ora 14:19
pfmagda
Nu este medic/terapeut
pfmagda
Din afara se vad lucrurile intotdeauna altfel cu atat mai mult cu cat nu te impresioneaza multe lucruri, iar eu am facut ceea ce a fost mai bine, daca pot spune asa, pentru el. Asa cum spuneam fiecare le stie pe ale lui si pe ai lui, iar pe acest site am intrat asa cum am scris si la inceput pentru a primi niste sfaturi de la oameni care s-au lovit de aceeasi problema si care m-ar fi putut poate ajuta sa gasesc un tratament sa ii prelungesc viata. Cursul bolii il stiam inainte ca tatal meu sa fie diagnosticat in faza FINALA cand deja nu se mai putea hrani ptr ca imposibilitatea s-a instalat BRUSC neavand nici un alt simptom inainte, deci nu a fost LASAT sa ajunga in ultimul hal si cand ti se spune la Oncologie ca in situatia lui mai mult se chinuie si nu are nici o sansa ce alegi ? Stiam deci ce va urma dar ca fiecare dintre noi am sperat pana in ultima clipa ca nu va muri, cand nu vezi zi de zi astfel de cazuri nu prea esti imun si desi sunt singura la parinti am destui prieteni care au fost alaturi de mine dar indiferent de sfaturile pe care le dai in viata pana la urma hotararea o iei tot singur. Si am ales sa nu il chinui mai mult decat era si fizic dar mai ales psihic. Deci daca poti da sfaturi in continuare despre tratamente indiferent de care si normal ca fiecare e liber sa aleaga daca il urmeaza sau nu atunci da-le dar altfel nu cred ca intra cineva aici ca sa i se spuna daca a procedat sau nu corect.Mult noroc si tie !
0
08-05-2011, ora 16:51
eloise
Nu este medic/terapeut
eloise
Sincer, regret din suflet sa aud prin ce ati trecut si eu, una, sunt convnsa ca ai facut tot ce ai crezut tu ca e mai bine pentru tatal tau. Ceea ce ai descris tu ca vi s-a intamplat, este un scenariu de groaza, gen filmul 'Moartea Domnului Lazarescu'. Dar sa nu fii suparata pe RaulDuke, pentru ca dumnealui este unul dintre cei mai bine intentionati medici de pe forum si conteaza enorm sa poti primi un sfat sau o explicatie de la cineva 'avizat', mai ales atunci cand esti disperat si nu stii incotro sa te indrepti. Si eu am fost 'mustruluita' si bine mi-a facut!
Am temeri similare privind ultimile zile ale tatalui meu (care traieste de mai bine de un an si jumatate cu metastaze pe coloana) si as vrea sa il inregistrez sau sa il monitorizez intr-un Centru de ingrijiri paleative...dar din cate am inteles, astfel de centre nu sunt in provincie decat poate in Brasov?
Nu cred ca as putea sa il aduc pe tata la Bucuresti cu un autoturism - daca starea lui s-ar inrautati brusc (sunt vreo 350 km de parcurs si circa 4 ore jumatate- 5 ore de mers)...
Deci, ce ne sfatuiti in acest caz?
0
08-05-2011, ora 17:25
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
da, exista si in brasov si chiar e mai mare si mai dotat decat Sf. Luca din Bucuresti. intra pur si simplu pe hospice.ro si afla acolo destul de clar ce si cum.
chiar daca pentru un bolnav nu se indica sau, de multe ori, nu se poate face o internare de lunga durata, ea poate fi programata macar. si chiar si atunci, exista si variantele de CONSULT IN AMBULATOR, in care un medic evalueaza evolutia simptomelor, medicatia, ajusteaza, trateaza, prescrie, etc. inafara de asta, desigur cu limitarea data de geografie, exista si servicii de ingrijire la domiciliu, decontate de CASA NATIONALA care pot fi coordonate tot odata ce pacientul e luat in evidenta in centrele de ingrijire paliativa.

altfel, despre porcariile la care sunt supusi toti bolnavii care trebuie sa treaca prin spitalele romaniei, singurul sfat pe care vi-l pot da este urmatorul: in clinicile universitare sau unde aveti posibilitatea, inarmati-va cu rabdare maxima si, pe langa relatia cu medicul specialist/primar care va trateaza, dar care e mereu superocupat si de multe ori blazat, cautati sa vorbiti cu medici rezidenti care lucreaza acolo, in specialitate. rezidentii sunt de multe ori tineri si neexperimentati, dar cel putin sunt mult mai usor impresionabili si mai empatici si sunt gata sa va ajute. e un exemplu neoficial, daca pot sa zic asa, dar ei sunt cei care de multe ori fac mai mult decat scrie in fisa postului, asta doar pt ca sunt la inceput de cariera si nu au avut timp sa fie imunizati in fata oricarei povesti si pot sa completeze foarte bine ajutorul pe care vi-l da medicul principal.
0
27-06-2011, ora 13:25
marissa1979
Nu este medic/terapeut
marissa1979
Buna tuturor! Am aceeasi problema cu tatal meu 64 ani, cancer esofagian cu determinari secundare pulmonare si ganglionare toraco-abdominale. Ne-au dat intre 3 si 6 luni. Una a trecut deja si am reusit doar sa montam un stent esofagian autoexpandabil ca sa poata manca...Urmeaza sa incepem chimioterapia la Elias dupa ce il lasa durerile provocate de montarea stentului. Pt. aceste dureri face injectii cu Tramadol si sunt groaznice pt. ca-i dau o stare de moleseala cumplita si nu are pofta de mancare deloc. A slabit 6 kg deja in 2 saptamani iar eu si familia mea suntem disperati. Vreau sa-l ajut si nu am cum...
0
27-06-2011, ora 14:27
pfmagda
Nu este medic/terapeut
pfmagda
ptr marissa1979 - Sa va ajute Dumnezeu si pe voi si pe el in aceasta incercare si sa va de-a putere ca este si va fi foarte greu. Sanatate va doresc !
0
27-06-2011, ora 14:44
marissa1979
Nu este medic/terapeut
marissa1979
Multumim, pfmagda! Condoleante pentru pierderea suferita! Ma gandesc cu groaza la acel moment, sper sa fie cat mai indepartat, sper sa ne intareasca Dumnezeu si pe noi si pe toti cei care trec prin situatii asemanatoare. E atat de greu sa stii care e finalul, sa stii ca mai are doar putin timp pe aceasta lume, si sa nu poti sa faci nimic.
0
27-06-2011, ora 15:32
pfmagda
Nu este medic/terapeut
pfmagda
ptr marissa1979 Multumesc ! Da asa este este un sentiment pe care nu il poti descrie in cuvinte si nu stiu decat cei care trec prin asa ceva. Imi pare rau ca treci prin asa ceva sper din tot sufletul sa aveti putere mai mult nu stiu ce as putea sa va spun.
0
28-06-2011, ora 10:27
riciu
Nu este medic/terapeut
riciu
buna pfmagda ! imi pare f rau, condoleante !! nu m-am gandit ca tatal tau a murit asa repede dupa operatia de la sibiu !! tati al meu a murit acum doua luni, la 1 an si 7 luni de la diagnosticare !! tati nu a avut nici o metastaza cand am descoperit boala, era f puternic si curat in organism, toti doctorii ne spuneau ca este un stadiu incipient si ca are sanse f mari de reusita, mai ales dupa esofagoplastie care a fost o reusita!! dar...s-a stins !! in ultimele sase luni a fost groaznic, nu mai putea manca, statea numai cu perfuzii, l-au operat sa-i puna furtun in stomac, de la 98 de kg, cand s-a stins avea 52 de kg !!! asta e !! sa va dea d-zeu putere sa treceti peste asta, sa le faceti ultimele zile cat mai placute si sa petreceti cat mai mult timp langa ei pt ca dorul de ei o sa va doara mult mai tare decat durerea pe care o simtiti acum ca ii vedeti asa !! eu, sincer, poate nu gandesc corect, dar mi-as dori sa-l mai vad chiar si bolnav decat sa nu-l mai vad deloc !!!
0
28-06-2011, ora 11:13
marissa1979
Nu este medic/terapeut
marissa1979
pentru riciu: condoleante! am citit toate postarile tale de la deschiderea topicului, la un moment dat am crezut ca tatal tau o sa fie bine, ca a scapat, ceea ce imi dadea si mie sperante...din pacate nu a fost asa. Noi avem o luna si cateva zile de cand am descoperit boala si mi se pare ca au trecut secole; oricum, sa stii ca si eu as prefera sa-l vad bolnav cat mai mult timp decat sa nu-l mai vad deloc; o sa fac tot ce pot sa-i usurez suferinta, sa treaca cat mai usor peste boala asta cumplita!!! Sa ne ajute Dumnezeu pe toti!!!
0
28-06-2011, ora 11:35
pfmagda
Nu este medic/terapeut
pfmagda
buna riciu ! vai ce rau imi pare, condoleante si Dumnezeu sa il ierte si sa ii ierte pe toti ! da nu m-am gandit o clipa ca nu va reusi mai ales ca era in faza incipienta. Din pacate cred ca aceasta nenorocita si groaznica boala nu iarta pe nimeni este o boala perversa. Da semne de vindecare la un moment dat si da tuturor sperante ca dupa putin timp evolueaza extrem de rapid pana la final. Asa a fost la tata. Dupa operatia de la Sibiu a inceput sa manance, sa se ingrase, sa se plimbe singur, totul a fost bine din februarie de la operatie pana inainte de paste in aprilie cand incepuse sa devina fff nervos, nici nu prea mai vroia sa manance nu a mai vrut cu nici un chip sa stea la Bucuresti a plecat cu mama la casa de la tara si din ce in ce a fost mai rau nu mai putea vb nici la tel. Pe 22 mai a venit la Bucuresti, pe 23 l-am internat la spital si in aceeasi zi a facut stop cardio respirator, a stat 2 zile la terapie intensiva si pe 25 mai dupa amiaza a murit. Este foarte adevarat ca si eu l-as vrea chiar asa bolnav dar sa fie langa mine dar asta este pe undeva egoism ptr ca ei sufera foarte tare noi ii vrem asa bolnavi dar oare ei ce si-ar fi dorit in acele momente ? Eu una nu stiu pentru ca tatal meu nici nu s-a plans cat a fost bolnav nici cat de rau i-a fost nu a vrut sa vorbeasca deloc cu nimeni si nimic a fost tot timpul ingandurat si tacut. Am suferit si atunci si voi suferi toata viata ca nu am putut sa il ajut cu mai mult ca poate nu am stiut ce sa fac si cum sa fac si cand sa fac ceea ce trebuia, ca totul s-a intamplat extrem de repede. Dumnezeu sa ii ierte pe toti, iar pe voi sa va intareasca si sa va dea putere !
0
05-07-2011, ora 23:32
xxmimo
Nu este medic/terapeut
xxmimo
cine are cancer si medici si or ce spital din lumea nu poate sa va ajuta si ca o sa muritu si sta doctor si sa uita la tine ca nare ce sa face. sa rozolvat cine sufara se cancer si de ori ce boala grava de tot pe care toti spitale din lumea nu poate sa te ajuta.. sa gazit toate motive la mine nu tre sa platest nimica daca nu face analize peste tot ca nai nimica !!! si sa arati la toate dr cum nai nimika. toate astea sunt secrete dar in ziua de azi ie altceva nai nimica de perdut or cum
-*


(*modificat de admin)
0
05-07-2011, ora 23:54
iamira
Nu este medic/terapeut
iamira
buna celor asemeni.am descoperit in aprilie ca mama are cancer esofagian. citesc pe forum etapele urmate si de noi si poate de multi altii.sunt aceleasi si finalul cred ca nu va fi diferit...din pacate
am fost si la sibiu, am pus proteza dar mai mare a fost suferinta caci beneficiile sunt minime. mama se alimenteaza pe stoma, am facut radioterapie si asteptam peste trei saptamani evaluarea.
dar mama slabeste...timpul trece si parca nu mai are putere...sa lupte
0
05-07-2011, ora 23:57
iamira
Nu este medic/terapeut
iamira
niced- astept vesti bune
cred ca suntem in aceeasi situatie
0
06-07-2011, ora 09:33
picola_ully@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
picola_ully@yahoo.com
buna ziua..am urmarit tot timpul problemele pe care le aveti cu parintii vostri.acum un an am cerut si eu informatii pentru ca ma aflam in aceeasi situatie cu tatal meu, in varsta de 56 ani, adica cancer esofagian.Imi pare foarte rau pt tatal lui riciu si pf magda.tatal meu anu a mai rezistat si fiind foarte slabit, cancerul a avansat iar pe 21 octombrie 2010 sa stins.am incercat tot ce ere posibil omeneste, dar boala avansa in ciuda eforturilor noastre.multa sanatate si multa putere celor care se afla in aceasta situatie prin care am trecut deja cateva dintre noi.
0
06-07-2011, ora 11:07
riciu
Nu este medic/terapeut
riciu
buna ! inca mai intru pe acest forum si ma doare ingrozitor cand citesc ca atatea persoane sufera !! nu stiu voi, magda si picola cum suportati durerea dar eu simt ca nu mai pot !! am o familie superba am un sot care ma iubeste si doi copii minunati, dar de foarte multe ori nu ma pot bucura in preajma lor pt ca in gandul meu este tot timpul tati al meu care nu mai este !! ma omoara dorul de el si ma omoara gandul ca in ultimele 2 sapt eu nu am fost acasa la el, pt ca ma durea f tare sa-l vad din ce in ce mai trist si pt ca imi punea tot felul de intrebari despre starea lui si nu mai stiam ce sa-l mint !! mi-este foarte dor de el, de vocea lui, de mersul lui, de rasul lui, de EL !! am avut un tata exceptional, un barbat superb, bun, inteligent, intelegator, rabdator, muncitor, nu exagerez, nu avea nici un defect !!! imi cer scuze daca plictisesc dar simt nevoia sa vb cu voi, cei care treceti prin ce trec si eu !!
0
12-07-2011, ora 11:24
pfmagda
Nu este medic/terapeut
pfmagda
buna riciu si tuturor de pe forum ! durerea cred ca nu va trece niciodata si nici dorul de cei dragi care nu mai sunt. e foarte greu si din pacate nu exista cred alinare pentru asta. imi pare rau pentru tine si pentru mine si pentru toti care trec prin asa ceva. si eu suport durerea la fel de greu ca si tine. acum dupa un an de la moartea tatalui meu pot vorbi un pic mai deschis despre asta dar mult timp dupa ce a murit nici macar asta nu puteam face. nu imi venea sa cred ca a murit aveam senzatia ca este plecat undeva si trebuie sa se intoarca. parintii mei au o casa la munte iar tata dupa ce a trecut pastele, anul trecut, sub nici o forma nu a mai vrut sa stea la Bucuresti a vrut sa plece la munte si de atunci am mai vorbit cu el doar de 2 ori la telefon ptr ca nu mai putea vorbi, iar in mai a venit acasa pe 22 si pe 25 a murit si nu am apucat sa vorbesc cu el aproape nimic. eu nu am putut sa ii spun ca are cancer dar la un moment dat si-a dat singur seama si cred ca de atunci a hotarat sa plece la munte ca sa nu il mai vad in acea stare. am fost enorm de apropiati eu si el si cu toate astea durerea a fost atat de mare incat nu am putut discuta deschis despre boala. pur si simplu nu am putut sa ma uit in ochii lui si sa ii spun ca are cancer. cred ca toata viata voi avea regretul asta ca nu am putut sa ii spun tot ce am simtit pentru el si toata dragostea pe care i-am purtat-o. din pacate nu mai pot vorbi cu el niciodata dar eu stiu ca de acolo de sus ma aude si ma ajuta in continuare. eu personal am trecut prin multe greutati in viata si tata a fost intotdeauna cel care m-a sustinut si care a fost de partea mea chiar daca nu am facut mereu cea mai buna alegere. din fericire, daca pot spune asa, am o inregistrare scurta pe camera foto cu el si ii pot auzi vocea. cu atat am mai ramas si cu fffff multe poze. sanatate multa la toata lumea si putere pentru toate incercarile.
0
29-08-2011, ora 13:25
marissa1979
Nu este medic/terapeut
marissa1979
Buna tuturor celor de pe forum! inevitabilul s-a produs pentru tatal meu...a decedat pe 23 august, la fix 3 luni de la aflarea diagnosticului, pe 23 mai; a lasat in urma o familie indurerata si suparata ca nu a putut sa faca mai mult pentru el, pentru a-i usura suferinta. Este foarte greu sa traiesti cu acest gand,
0
31-08-2011, ora 22:03
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
condoleante!
0
27-03-2012, ora 21:47
niced
Nu este medic/terapeut
niced
buna seara si condoleante tuturora care si au pierdut parintii.din pacate si tatal meu s a stins in urma cu 6 luni.a fost extrem de greu si de dureros si nu am mai avut puterea sa scriu pe acest forum..imi pare rau sa aflu ca inca mai sunt cazuri asemanatoare si citindu le imi aduc aminte cat am suferit si eu alaturi de tatal meu neputund face nimic mai mult pentru el... astept vesti iamira.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
66 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: