cancer la plamani

28-05-2012
ioana50
Nu este medic/terapeut
ioana50
buna ziua Dragi mei stie cineva o persoana care s'a vindecat de cancer? Sotul meu a fost operat acum patru ani de cancer la palmani, i s'a extirpat un sfert de plaman si i s'a spus ca se vindeca.Dupa exact patru ani a recitivat, dar celulele sunt de alt gen, si medicul ne'a zis ca nu e operabil si nici nu se poate vindeca. A spus ca mai are in medie doi ani jumate de trait.In decembrie a fost la control si era curat, acum are cancer.Sa inteleg ca e o forma care se extinde rapid? Rezultatele de la bronhobiopsie le asteptam din ora in ora sa vedem de care's celulele si ce chimio ii pune.Clinic pare sanatos.Sa de'a Domnul sa le suporte, ca prima data a fost destul de greu.Multa sanatate tuturor INTREBAREA mea este , mai avem vre'o speranta? Multumesc anticipat
18 comentarii
0
28-05-2012, ora 19:03
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ma tem ca vestile pe care le furnizezi suna profund nefavorabil, generic vorbind cancerul bronhopulmonar metastatic/recidivat nefiind nici pe departe vindecabil. totusi nu vreau sa ma pronunt de nici o maniera pana nu poti sa ne furnizezi mai multe date obiective si oficiale medicale, cum sunt: rezultatul histopatologic de la prima operatie si ce tratament a facut, apoi rezultatul unui examen CT recent, care arata recidiva de acum + rezultatul histopatologic pe care il veti avea acum, de la o bronhoscopie, banuiesc... asteptam!
0
28-05-2012, ora 19:23
ioana50
Nu este medic/terapeut
ioana50
buna seara Sincer nu asteptam raspunsul asa curand, inca o data MULTUMESC Am multe semne de inrebare.As plictisi sau mai rau as dispera pe cei carora le'as adresa intrebarile.Il pot ajuta ceaiurile, sucurile de morcovi de varza, hapy gojy, usturoiul sau orice altceva?Tumorlex ?Bineanteles pe langa tratamentul cu chimio? Daca plictisesc sa'mi spuneti. Multumesc anticipat
0
28-05-2012, ora 20:33
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ma tem ca toate lucrurile acestea nu au nicio valoare, si multe dintre optuinile acestea "alternative" sau "naturiste" pot sa faca foarte mult rau.
0
28-05-2012, ora 21:26
ioana50
Nu este medic/terapeut
ioana50
Chiar nu poate face nimic, decat citostatice ?Am omis sa va spun ca muncesc in Spania si are asigurare medicala.Medici isi dau interesul, am experienta de acum patru ani Ce ma sfatuiti sa fac?Sa venim in tara sau sa asteptam Dna cu coasa aici, fiindca oricum nu v'a vorbi cu noi?Cred ca am inceput sa bat campiile Romane si sa ma adresez d'voastra ca unui preot scuze si multumiri
0
28-05-2012, ora 23:11
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ma tem ca acestea nu sunt intrebari medicale, nu am cum sa va raspund. vis-a-vis de chestiunea medicala, ca sa va pot lamuri trebuie sa inteleg mai bine situatia si pentru asta v-am cerut cat mai multe date referitoare la istoricul bolii.
0
29-05-2012, ora 00:07
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
Tinerete,
Ca medic nu poate mai mult. El face ce scrie in tabelul medicului celuo mai batrin in breasla.
Dar sint de acord cu el ca plantele si ce este numit natural ( ( plante nu sint bune ). Cu astra sint perfect de acord.
Numai ac eu stiu ce ii este bun: proteine si grasimi la greu. Se cheama Ketonic Diet. Celulel canceroase nu pot procesa grasimile si proteinile. cele bune pot.
taiat tot ce e planta si buruiana in totalitate.
Este un pic acidic, dar se poata corecta.
Nici nu va raciti gura de p[omana sa intrebati un medic de plante. Ei nu stiu ce sint si nu invata in scoala. Ei dau doar varianta sintetica a celor gasite in natura. Sa zicem gaseste cineva ceva bun in veninul urzicii /. Medicina nu il va folosi. Plateste chimisti si vor face un produs sintetic despre care au auzit medicii, ca de acolo sint platiti, fac simpozioane in strainatate, atentii si chiar burs e cind au fost studenti.
Ei au obligatia s a spuna ca sint rele e. Ma indoiesc ca din rea voinyta, dar o fac din ambitie. Medicii sint singurii care mai pun titlul ed dr inainte a numeloi. In narcisismul lor, veti vedea si pe cavouri scris dr Culita Partrunjel, desi el e mort. dar in acest caz nenea D are dreptate. Nu ajuta ci8n ai cancer. Lista de anticancer e inainte de a ave a cancer foarte buna. Dupa ce ai, este alt joc si se danseaza altfel.

In carte a mea este perfect salvabil, dar se strica totul cu citos si cu operatii.
Stiu ca as a se face, dar nu e bun. daca face radiatii ( ionice ), apoi e terminat.
Tineti cont ca nu traieste nici un cancer in pH ridicat. Pur si simplu nu s e poate.

Mai multe nu pot spune, ca talibanul care pazeste aici forumul va sterge tot, dar pot s a iti spun un fact : Cei care iau bicarbonat pt necazuri cu acidul la stomac, nu fac niciodata cancer.
Asta este ceva de dimensiuni astronomice.
Se poate baga Bicarbonat prin piele, cu DMSO.
In cercurile inalte pe unde umblu s e cheama DPT Therapy. Este o varianta portabila si de facut acas a a unei therapii numita IPT ( asta e greu de facut si trebuie medic la capatii- ca te duce la Hypoglicemy sora cu coma. Sint citeva locuri unde se face( IPT ). dar DPT este cam la aceiasi rata ed succes soi poate sa fie facut acasa de catre oricine.
Doar cumparat niste DMSO ( sau procurat de unde procura spitalele, pt transplante ).
Dar se poate !
Eu nu sint medic, dar le stiu ca pe tabla inmultirii cu unu !
0
29-05-2012, ora 00:39
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
1Cenusareasa, e drept, atat pot eu, atata poate medicina, atata poate stiinta actuala. dar tu POTI CEVA pe lumea asta? inafara de a convinge oameni sa incerce lucruri daunatoare dand crezare la ineptiile tale doar pentru ca tu visezi ca umbli prin cercuri inalte, ca vorbesti cu marie curie si newton, ca ai 'o carte', ca stii ceva pe lumea asta si ca esti special si deosebit si stii lucruri pe care numai cativa oameni le stiu, ca tu detii 'secretul' si ca restul sunt pur si simplu prosti sau corupti ? ma tem ca traiesti in tara minunilor, numai acolo functioneaza ce propui tu, la fel cum dieta atkins reprezinta un dezastru metabolic sau cum organismul uman NU SE POATE ALCALINIZA, pentru ca pH-ul sangvin NU VARIAZA APROAPE DELOC !

aviz amatorilor: exista cativa oameni aici pe forum, printre care si 1Cenusareasa, care toti propun metode 'alternative' pentru vindecarea cancerului; aproape toate metodele sunt periculose iar ei fac asta fie din interese materiale fie ca deliriaza, fie ca pur si simplu nu au nicio ocupatie, se plictisesc foarte tare si vor sa para interesanti; de altfel de foarte multe ori se cearta intre ei, , fiecare pe metoda lui, pe cat de inepta pe atat de staruitoare. feriti-va, deci !
0
29-05-2012, ora 02:33
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
Nu e asa coane ! mai intereseaza-te ! pH nu variaza la singe decit fff greu. Pt ca este inertie mare. Dar in doua luni il poti aduce incet la peste 7, 2. De pe no zi pe alta nu s e poate si te omoara.
Dar se poate modifica pH in celula canceroasa. Ca in cancer intra Ionii de Cesium, de Rubidium, de potassium ( astia nu-s doritzi ca aduc si glucoza ), mai intra apa , glucoz a insulina.
Ce dati voi bolnavilor, mai ales chemo, nu intra in cancer. Eu nu recomand a nimeni s a citeasca, dar s e poate intreba de un grup de pacienti celebri: Pres Ronald reagan, Queen of Jordan, actporul Antony Quinn, caroline de Monaco.
La ei s-a aplicat terapia cu pH ridicat.
Si ghiceste ! au reusit !
Cancerul nu traieste in pH mare.
daca sint de acord cu tine, sint ca vegetalele nu ajuta cind ai cancer. Chiar deloc.
Si trebuie sa-ti e xplic de ce ! E vorba de trecerea intre pH 6.5 si 7, 3 Ca trebuie sa te duci la pH 7.4 daca vrei s a stai fara cancer. dar s e ajunge tare greu acolo. Intre 6, 5 si 7.3 cancerul creste ca varza la ploaie.
Daca nu afci asta sufiecient de rapid, nu treci pe malul celalalt.
De asta trebuie apelat la ioni ale elementelor alkaline, care stau in singe cu lunile. Nu ca bicarbonatul, pe care chiar daca il bagi intravenos, a doua zi nu mai este.
Tu te dai la om prea repede si te inteleg pe jumate.
Se pare ca ai o problema de mindrie doar sau asa ti s e spuen s a spui. Si in america este unu care zice la toata lume a sarlatani. Deh ! parca medicina ce e ? Nu tot sarlatanie ?
Tu ai avantajul ca oamenii s e uita in gura medicilor. Din fericire, tot mai multi nu mai cred povestile medicale.
DSoar ia exemplu de la vaccinarile aviare si porcine.
A fost o sarlatanie si stie asta pina si vecina mea ( e o femeie superba ! ).
0
29-05-2012, ora 02:48
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
nenea duke,

Eu consider medicina o alternativa. Pina una alta, medicina nu a facut nimic.
Stiu, s e descopera o proteina in japonia in fiecare trimestru, ca o gena face nu stiu ce. Desigur ca a uitat sa fac experiente pe oamneni deocamdata. Ba uni zic ca lucreaz a la un vaccin. Nu e asta oare sarlatanie ? E !
Eu si multi ca mine nu cer medicinii nimic, dar am o treaba cind mint si se face supresie la stiri.
Nu ti s e pare curios ca s e face doar operatie, Chemo si radiatie timp de un secol ?
Chiar si pasteur a fost considerat nebun la vremea lui ( nici azi nu e admis ).
Safaci cabcer si sa nu stii ec a facut Otto Warburg ( e drept ca era sub directa comanda a lui Ady Hitler- si de asta a facut progrese, ca l-a protejat de Inchizitia medicala ).
Ca nu s e face, e ok ! dar a opri pe oricine, e gresit. daca cineva nu ridivaca problema in fata celor care stiau tot, pamintul ar fi fost si astazi flat.
Eu nu ma mai ocup de cancer decit ocazional. Eu nu voi incerca niciodata s a modific ceva in sistemul medical. E bun as a cum e, ca sint destui needucati sa fie macinati acolo. Si bani sint !
Singura grija pe care o am e pt cei care vor sa se salveze. Cei care s e duc sa aiba altul grija de sanatate primeste ce gaseste si.sa fie sanatos !
Dar daca cineva chiar vrea sa traiasca ( poate are nevasta frumoas a si nu vreea s a o lase la altii ). Unde se duce ? Tu zici ca la oncolog ! Eu zic ca nu ! Eu zic ca trebuie sa invete si sa se salveze singur.
Si s e poate, Cred ca este cam o duzina de metode din care s a aleaga, dar niciuna nu e cu sansele celei cu pH ridicat.
De ce sa nu afle ? ca vrei tu sa il chimizezi si sa-l radiezi ?
Trebuei s a stie ca este si alta cale. Cind eram tinar ma duceam la o vecina pe drumul mare, sau prin gradini. Prin gradini era mai sigur chiar daac era mai greu.
0
30-05-2012, ora 23:49
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ti-am zis: toti oamenii au pH-ul aproximativ la fel, intre 7, 3 si 7, 4 aproximativ, deci putin alcalin. ce zici tu deci, raman de domeniul fantasmagoricului si nu inteleg de ce insisti in aceste minciuni.
0
02-06-2012, ora 18:11
ioana50
Nu este medic/terapeut
ioana50
buna ziua Pe data de 11 avem programare, si ne va spune ce fel de celule are cancerul, dar pana atunci ce sa'i dau sa il mai lase tusea?Azi, a tusit pana a ametit.Poate fi o metastaza si la creier, sau e numai lipsa oxigenari? multumesc
0
02-06-2012, ora 19:31
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
ti-am zis: toti oamenii au pH-ul aproximativ la fel, intre 7, 3 si 7, 4 aproximativ,

Da atita am eu. dar cei cu cancer au mult sub 7.
De obicei 6, 5
Desigur ca rte referi la cel de la singe.
La tesuturi e cu 0, 2 mai putin.
Acum nu e bascalie ! Cum vrei s a faci tu ! ( deh, tinar si nexperimebtatt hahahaha ).
Dar daca vrei stiinta cu adevarat in cancer, atunci asta este. Verifica si fa pH cit zici tu si cancerul pleaca.
Am un arsenal intreg de unelte de facut asta. Desigur ca natural ar fi cel mai bine ( si sint care incearca cu legume si altele ) dar asta e incet ! Nu este timp de asa ceva. De asta, in incrementi mici, s e poate si in fortza. fara un pH bun, nu este rezolvare. Si cei cu cancer nu au. La tesuturi, dar s e poate aprecia si din singe. La saliva si urima nai incearca unii s a verifice, dar e fara precizie.
Eu nu masor. Eu stiu ca e scazut si incep s a il cresc din prima zi. Pe mai multe cai. cea mai ieftina si usoara e cu bicarbonat, dar apelez la CsCl si Rb Cl care permanentizeaza. Bicarbonatul e scos afara in citeva ore, , dar Cs si Rb ramine 2 - 3 luni.
Se poate !
Tu esti inca tinar si ar trebui s a te gindesti care este sursa insuccesului in cancer. Ca nu e de la lipsa de metode, ci de la rea vointa si lacomie de bani. cancerul e tinut sperietoare s a scoata omul ultimul ban. Ca e bolnav la o virsta la care ii este drag cuiva.
Ceva e putred in cancer ! ( cancerul in sine este o putrezire- fermentatie ).
Imi aduc aminte ce palme simbolice v-a dat tullio Simoncini ! Sa tina un simpoziuon In Los Angeles, a fost aproape de imposibil. Toti care inchiriau spatiul s e razgindeau miraculos.
A tinut-o, dar a trebuit s a fie pe spatiul unei firme falimentare, ca mafia cancerului s a nu aiba pe cine sa fac presiuni. Invitatii au fost anuntati de locatie doar cu o zi inainte si direct.
De ce v-ati temut as a de mult de el ? Stiu ca ai s a zici ca e sarlatan si ar fi murit o femeie in olanda ( uite ca a cistigat procesul si femeia a murit de altceva ). dar la voi cite femei mor pe zi de cancer ?
Asa Hulda Clark a sustinut ca niste paraziti dau cancer. A fost hulita, arestata si data afara din US. Doar ca a zis ca sint goange ce pot da cancerul. Acu sinteti de acord cu ea in destule cazuri. Despre ia a scris o carte cineva a carei mama a murit in mexic cind Hulda o tratta de cancer.
Publicata cartea peste tot. Oare este vre-o carte in care la oncologi a murit un pacient ?
Ca mor cu zecile de mii zilnic.
Eu sint pt a fi judecati oncologii ca si pe nazisti. Pt Crima cu premeditate.
Voi stiti ca chemo nu a mers niciodata si o faceti pt bani.
Dac nu stii ca e sarlatanie, mai gindeste-=te !
0
02-06-2012, ora 19:59
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
tullio simoncini si hulda clark, of doamne ! ce tampenii. pustiulica, tu aveai impresia ca esti primul sau singurul bolnav mintal de schizofrenie paranoida de pe lume ? dimpotriva ! e PLINA lumea de asa ceva. defapt pe cei ca tine se bizuie multi dintre aceia ca simoncini sau clark, aceia dintre ei care nu sunt si ei bolnavi mintali la randul lor. ca atare este foarte cinstit ce s-a intamplat cu ei, cum au fost decazuti din drepturi, dati afara de peste tot, ridiculizati, aratati cu degetul si scuipati de toata lumea stiintifica respectabila de peste tot, pentru ca asta sunt: sarlatani si nebuni!

cancerul NU este un fung sau o ciuperca, nici nu este cauzat de un parazit care odata omorat, echivaleaza cu vindecare de cancer, iar teoria cu "alkalinizarea" este de asemenea o idiotie fara fundament.

ca sa aflati despre mentorii lui 1Cenusareasa, pentru cine intelege limba engleza, cititi urmatoarele informatii (printre foarte multele disponibile pe internet), dintre care absolut TOATE pot fi verificate:

http://mymalignantmelanoma.blogspot.fr/2009/01/tullio-simoncini.html

http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/DSH/coral2.html

http://www.quackwatch.com/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/clark.html
0
02-06-2012, ora 20:02
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ioana50: datorita poluarii intelectuale pe care o practica 1Cenusareasa pe acest forum, ma tem ca am mari dificultati in a urmari conversatiile cu subiecte medicale cu oamenii care pun intrebari. nu prea am ce sa fac, imi scapa ca atare multe postari relevante.
referitor la ce zici tu: totusi, are cancer pulmonar; cel mai probabil tusea este data de aceasta boala, dar sunt multe variabile la mijloc, cu care numai consultul la medicul tau poate sa te lamureasca sau ajute obiectiv. pentru TUSE SEACA pur si simplu dpdv simtpmatic, exista diverse medicamente pe care, la fel, medicul poate sa ti le prescrie. i-ai cerut ajutorul ?
0
03-06-2012, ora 00:13
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
quackwatch quackwatch quackwatch

Tu citesti asa ceva ?
AQsta e equivalentul la Arici Pogonici in cancer !!!!!
Asta e talibanul pt media la secta Oncologilor.

Tu de acolo stii despre hulda ?

quackwatch ? Nu meriti un raspuns ! Esti imatur !
Am pe alta adresa si iti pot pune corespondenta cu autorul. dar macar la el se stie ca scrie prostilor !
Tulio deocamdata are succes total. ca daca nu ar a=vea, i-ati face iar proces. Cert este ca bicarbonatul omoara cancer si ar trebui asta s a o spui la toti.

Si eu folosesc bicarbonat, dar cu DMSO.

Dar daca citesti quackwatch si iei in serios, ai probleme cu judecata si nu ma mai adresez direct tie. Esti prea jos pe scara unei discutii civilizate.
quackwatch zice a si de Cesium ca nu lucreaza si eu folosesc zilnic !
P e ce lume traiti !
Cine stie engleza cititi mascarauile acelea. Eu le citesc, dar numai s a fac bascalie de autor.
Desi nu vreau, imi trimite " noutati " din cancer. Sint doctoricite sa apara ca medicina rezolva cancerul.

Tulio e bine, si face o clinica in Mexic. De cind a avut procesul nu a dat nici un rateu. 100 succes. doar nu ia pe cei care au facut operatie.

Cit priveste ca nu poti din cauz a mea, sa fim seriosi !
Ce poti spune decit chemo, radiatie, moperatie, inmormintare. Nu ti-e rusine sa dai vina pe mine pt enormitatile sustinute de oncologie ( promovate de naivi, pt naivi ) ?

daca tu ai argument in quackwatch, inseamna ca si capra cu treei iezi chiar facea sarmale, alivenci si lapte cu tocmagi.
quackwatch ?
Cum as putea sa dau ca adevar salata din gradina ursului din povestea Harap alb !
quackwatch?????????????????????????

.
0
03-06-2012, ora 00:34
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
e un site bun pentru a demasca diversi nenorociti ca cei doi mentionati de tine, dar cum vezi, nu ti-am dat link numai din quackwatch, iar internetul este PLIN cu referinte si documentatie la adresa atat a acestor nebuni si impostori cat si la adresa metodelor tampite care nu fac altceva decat sa puna viata oamenilor nevinovati in pericol. toate informatiile sunt verificabile, toate sursele sunt citate, oricine poate afla exact istoria cu fiecare dintre acesti tampiti si despre toate lucrurile pe care le spui tu.

personal nu citesc quackwatch, nu am nevoie de site-uri de demascare ca sa stiu exact cat de mari sunt tampeniile pe care le spui. eu am facut facultatea de medicina, unde am invatat nu numai despre boli, ci si despre cum functioneaza corpul in mod normal; am invatat si alte informatii din stiinte colaterale in cadrul ei, fizica, chimie, biochimie, biologie, genetica, etc.; ca sa intru la facultate deci mi-a fost necesar un IQ cat de cat onorabil, plus niste cunostinte elementare de fizica, chimie si biologie; inainte de toate astea a trebuit sa am un parcurs onorabil pe durata intregii vieti si a scolii apoi, ca premisa, a trebuit sa fiu NORMAL LA CAP, si nu nebun, ca tine si idolii tai, ca sa pot numai sa intru pe drumul asta, care chiar daca nu duce spre adevarul absolut, macar te duce cel mai aproape de el.

adevarul absolut il detin numai nebunii (cum esti si tu) ! ei stiu toate despre tot dinainte sa se documenteze (nici nu se pot documenta, pentru ca mintea le e tulbure), sunt impenetrabili la orice argument din exterior si au idei putine si fixe. cam asta e definitia paranoicului, a ceea ce esti tu, in mare.

cine iti da tie crezare are numai de pierdut. noroc ca nu sunt multi asa.

ca sa stii, da, bruiezi pe toata lumea de pe acest forum; multe dintre intrebari sunt formulate cu cap si coada, despre stadii, despre denumiri de boli, investigatii, se cer explicatii referitoare la limbajul medical, etc; dar tu cu toata peroratia ta blochezi si ingreunezi toate discutiile. faci asta pentru ca esti sonat si prost crescut si nu iei in considerare alti oameni. sper sa ti se faca iarasi raportari si sa fi blocat de pe acest forum, pentru ca faci numai rau tuturor oamenilor de buna credinta! nu ajuti pe nimeni, nici macar pe tine!
0
03-06-2012, ora 01:30
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
Nu mai boci ! Eu de luni plec, ca am treaba.
Eu doar am spus ca medicina nu s e pricepe la cancer.
E ultima treaba ce ai invatat tu la scoalal. Cel mai mare inventator al lumii a abandonat scoala in clasa a 4-a. Mergi la salile de operatii si vei vedea lampa cu oglinzi multe folosita si azi in salile de operatie. Era in clasa a 4-a cind a inventat asta. da, a inventat si becul.
Thomson care nu stia ce scrie si s a citeasca, a intors ciclul Carnot si a facut frigiderul. habar nu a avut ce au si svantii.
Bill gates si Steve Jobs nu au facut facuiltati si au creat cele mai avansate tehnologic si mai mari companii pe Lume.

Verdi nu a reusit niciodata la examenul de admitere la Conservatorul care ii poarta numele.
Ca in juriu erau nepriceputi scoliti.

Asa ca nu mai fac chip ciopplit din diploma, ca nu esti decit un soldat in slujba fabricilor de medicamente ( da, cei care iti platesc tie simpozioanele in strainatate ).

dar nu ast a e rau. E rau ca oameni nu afla adevarul si ca ce iti s opun ei nu au valoare pt cancer decit ca e mult sau putzin. In rest nu valoreaz a nimic. ca sint atrasi si implicati in termeni e care cancerul nu ii stie. cancerul este altfel de forma de viata. face energie din fermentare si cele bune din oxigen ( arderi ).
Atr influienta trenului asupra valizei.
Nu stiu cit stii tu si la ce iti foloseste ce zici ca ai invatat. Dar e cert ca pH este o enigma pt tine.

Mi-ar face o placere sa te apuci sa inveti !
0
03-06-2012, ora 11:28
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
am invatat si stiu mai mult decat tine si tot neamul tau! tot ce spui tu sunt MINCIUNI. nu vezi ca nu stii nici cat e pH-ul normal al sangelui si al oricarui tesunt ? orice ai baga in tine, pH-ul din nicio zona din organism NU se modifiica nici un pic, cu exceptia urinii. si in stomac daca bagi o punga intreaga de antiacide, pH-ul nu creste decat putin si pentru cateva minute. bai psihoticule, tu ti-ai masurat vreodata in viata ta pH-ul sangelui, sau al urinii sau al oricarui spatiu celular sau extracelular, sa sa vii sa ne zici noua cum e cu pH-ul ? habarnistule !

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.