Cancer la san?
Mama mea a primit rezultatele de la biopsie, dar a reusit sa se programeze la un medic oncolog bun doar peste o saptamana. Asteptarea aceasta ne innebuneste. Va rog mult sa ne ajutati cu interpretarea urmatorului rezultat: 'Biopunctat mamar cu aspect de carcinom intraductal, cu aspecte cribiforme si solide, cu
focala necroza centrala- DIN II, grad nuclear 1, , cu fbroza si redus infiltrat inflamator
periductal.redusa extindere intraacinara; nu se constata prezenta de invazie angiolimfatica;
componenta invaziva absenta.
RH: E + 98%
P + 45% '
focala necroza centrala- DIN II, grad nuclear 1, , cu fbroza si redus infiltrat inflamator
periductal.redusa extindere intraacinara; nu se constata prezenta de invazie angiolimfatica;
componenta invaziva absenta.
RH: E + 98%
P + 45% '
3 comentarii
Si mama mea tocmai a facut o biopsie si acum asteptam rezultatele. Tare teama ne e, dar ce putem sa facem?Cu cancerul la san nu te targuiesti. E infiorator... Noroc ca am descoperit totusi cat de cat la timp. Am citit o gramada de povesti in care cancerul mamar nu a fost desoperit la timp si inveitabilul s-a intamplat. acum doar asta putem sa facem, sa asteptam...
Multa sanatate tuturor!
Multa sanatate tuturor!
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.roAlte subiecte recente din această secțiune:
- 1Cancer pancreas, o poveste ce merită citită
- 0Interpretare biopsie tumora vezicală
- 0Chimio dupa mastectomie
- 0Cancer la plămâni stadiul 4 cu metastaze la picior
- 0URGENT Transfuzii de Sange
- 2Ajutati-ma! glioblastom grad 4
- 0Carcinom scuamos cavitate orala
- 0Colangiocarcinom
- 0Ajutati-ma ! Tumoare in jurul traheei si a arterei aorte, a suferit 2 infarcturi la activ.
- 0Cancer băiat 14 Ani?