cancer mamar la barbati - sugestii

12-09-2008
mihai9210
Nu este medic/terapeut
mihai9210
as vrea sugestii de la un medic daca se poate care este calificat in chesti din astea bun de vreo 2 sau 3 ani in coace tot simpt la sanul drept o mica umflatura, nu-i pot spune chiar o umflatura este ca o mica fasie de 1 cm lungime care se pozitioneaza intre coaste si la atingere este relativ dureroasa dar daca masezi putin zona nu se mai simte durerea.as vrea sa stiu daca chiar este ceva serios?
2 comentarii
0
20-12-2008, ora 16:13
MonaMD
Identitate neconfirmată
MonaMD
Aveti sanii mariti? Cresterea sanilor la barbati se numeste ginecomastie. La barbatii cu ginecomastie cancerul mamar este posibil. Ce varsta aveti si de ce afectiuni ati suferit? Ce tratamente ati urmat? (Ginecomastia poate fi determinata de unele medicamente). Cel mai bine ar fi sa va vada un medic. Mergeti initial la medicul de familie.
0
03-06-2009, ora 15:55
radu_2002
Nu este medic/terapeut
radu_2002
buna.am si eu problema ginecomastiei si ma darama foarte tare psihic ideea doar!la medicul de familie... nu pot sa merg pentru ca mi-e jena din anumite puncte de vedere, iar in alta parte probabil trebuieste o trimitere, nu?se trateaza cumva?se poate face ceva?am devenit atat de stresat din cauza asta incat nu mai pot purta orice haina.va multumesc!

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cancerul de sân: rată de supraviețuire mai mică pentru bărbați
  •