Cancer pulmonar

28-11-2012
violettta
Nu este medic/terapeut
violettta
Buna ziua, sper sa nu dernajez pe nimeni deschizand un nou subiect, dar vreau sa aflu cat mai multe despre aceasta boala. Deocamdata nu am raspunsul cu parafa medicului, cum ca e cancer pulmonar, dar razele si tomgraful asta arata. Cand am rezultatul biopsiei in mana, voi spune exact diagnosticul ca la carte.
Daca ati impartasit aceasta boala, ori ati avut pe cineva care a suferit d aceasta boala, va rog sa scrieti, vreau sa stiu cat mai multe pentru a l putea ajuta pe tatal meu.
Va multumesc, multumesc si dnului dr care a fost amabil si mi a raspuns la toate intrebarile adresate.Sanatate!
9 comentarii
0
28-11-2012, ora 22:14
LadyKapa
Nu este medic/terapeut
LadyKapa
Tatăl meu a avut cancer pulmonar şi de laringe... Din câte ştiu şi am citit, se descoperă abia în ultima fază, când nu prea se poate face nimic...

E o boală cumplită :(
0
28-11-2012, ora 23:32
violettta
Nu este medic/terapeut
violettta
Buna, multumesc de raspuns! Spune mi te rog mai multe, chiar daca ma ingrozesc. in ce faza a fost descoperit? a facut tratament? ce simptome a avut? dureri avea? eu astept biopsia tatalui meu, maine in sfarsit o va face. in 7=10 zile o sa vina rezultatul. atunci voi sti exact de care e, cum e, in c faza e, cu toate ca medicii mi au zis ca e posibil sa fie metastaza. acum i se admnistreaza calmante, dimineata si seara, il jeneaza doar durerea, nu il doare f tare, oricum e durere permanenta. la tatal tau cm a fost/ la tomograful comp ce i a iesit? sanatate multa!
0
28-11-2012, ora 23:48
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
am citit, am retinut si-ti scriu: (din formula AS)

"Ce tratament pot incerca pentru cancer pulmonar?"
(Raspuns pentru CIMPOERU SANDICA, F. AS nr. 991)

Cu cancer la plamani a fost diagnosticat si sotul meu. Chiar a fost propus pentru operatie. In timpul cand i se faceau tot felul de analize, eu am incercat sa caut rezolvari pentru a nu fi operat. Spre norocul nostru, am gasit un medic care trata pe baza de produse naturale si asa am renuntat la operatie. Doctorul nu dorea sa ne dea voie sa iesim din spital, fara a fi operat, dar noi am fugit in pijama. Ajunsi la acest medic, am facut mai intai o consultatie, apoi ni s-a prescris un tratament pe baza de produse naturale. Dupa o luna de zile, rezultatele incepeau sa apara. Dupa alte trei luni de zile, sotul meu, intr-adevar, nu a mai avut nevoie de operatie. Ce fericire in familia noastra! Asta s-a intamplat cu doi ani in urma. Si in ziua de azi, sotul meu este bine. Tumora a disparut si este o bucurie pentru noi toti. Timp de 6 luni a fost tinut sub observatie, a facut consultatii periodic si tratamentul recomandat lunar, cu un regim alimentar special.
Nu proteine animale,
nu zahar,
nu prajeli.
nu lapte
Preparatele recomandate au fost cu untura de bursuc, cu ciuperci terapeutice, ceaiuri, antioxidanti.
Mai multe informatii sau nelamuriri putem sa le discutam la tel. 0720/32.55.39.
Cu mare drag va ajut, pentru ca si eu am fost ajutata la randul meu.
Multumesc redactiei
pentru speranta primita prin articolele miraculoase pe care le publica. Va doresc multa sanatate si bucurie tuturor.
FLORI - Bucuresti
0
28-11-2012, ora 23:51
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
citeste pe Google despre NICOLIT.
ai acolo tel din Bucuresti si adresa
sau
poti primi prin Prioripost.
O cunostinta, i-a tratament cu acest produs BREVETAT
si
se simte bine de 3 ani.
NU are contraindicatii : a facut si chimio.si tot ce medicii i-au prescris.

sanatate tatalui.
0
29-11-2012, ora 08:18
violettta
Nu este medic/terapeut
violettta
Multumesc pt raspunsuri! Buna dimineata! Deocamdata tatal meu este internat, pt biopsie, azi o sa aiba loc. stau cu sufletul la gura pana o sa vina rez, in jur de 7-10 zile dureaza. ma simt neputincioasa ca pierd timpul. Dupa cum spuneam, diagnosticul final nu il am, cu tipul tumorii, localizare, fel, stadiu, etc. e doar rez tomografic care concluzioneaza a avea o tumora pulmonara dreapta. determinari secundare pulmonare, adenopatii mediastinale, pleurezie dreapta. dr a spus ca e prea tarziu pt operatie, si ca imediata dupa aflarea biopsiei o sa incepem tratamentul. Sper sa numai fie vorba de alte zile de asteptare si sa incepem cat mai curant tratamentul, ce am inteles ca va consta in chimioterapie. De asemenea mi s a mai spus ca e posibil sa fie metastaza. Dupa rezultatul biopsiei, vom putea vedea daca dr pe langa chimio, o sa ne poata prescrie si ceva naturist, vreau sa fac tot posibilul sa il protejez de dureri.
Mai revin cu informatii, sanatate !
0
29-11-2012, ora 11:17
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
pana atunci,
poti citi despre NICOLIT
se ia SI preventiv,
si
NU are contraindicatii.
merge in paralel cu CE hotaraste medicul
cele bune,
0
29-11-2012, ora 12:24
violettta
Nu este medic/terapeut
violettta
Nu iau nimic fara a vorbi cu medicul! Multumesc oricum! de citit, citesc, incerc sa fiu cat mai corect si mai mult informata!
0
03-12-2012, ora 17:33
LadyKapa
Nu este medic/terapeut
LadyKapa
I s-a descoperit într-un stadiu avansat, nu stiu detalii pentru că părinţii mei au fost divorţaţi şi nu eram în relaţii apropiate cu el... Însă l-am văzut de câteva ori...
I s-a făcut o operaţie pentru a i se curăţa partea de laringe, şi i-a fost introdus un tub pe unde tot ieşea puroi şi mereu se sufoca... Având în vedere acel tub de la gât... Nu putea nici să mănânce sau să bea aşa că a trebuit să îi fie introdus un tub(furtun) în stomac... şi trebuia să îi introducem lichide acolo... şi-a pierdut şi vocea..
La plămâni nu a fost operat... A făcut un tratament cu raze, dar nu l-a ajutat... A murit după un an de la depistare.
Cred că avea metastaze pe creier pentru că în ultima perioadă avea dureri groaznice de cap.
0
03-12-2012, ora 20:50
violettta
Nu este medic/terapeut
violettta
Im pare rau...! Eu inca astept rez biopsiei. sper sa iasa din prima!!!! si sa incepem odata tratamentul. el se simte ok acum, dar ia medicamante ce amelioreaza durerea si augmentin. Sper sa fie bine!!!! iti multumesc pt raspuns!

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.