candida pe limpa
ma lupt cu candida la fetita mea care o are de cand sa nascut, in prima luna am fost la dr. si am primit o reteta cu glicerina boraxata si mai multe vitamine amestecate, dar nici un rezultat, la 2 luni am primit alta reteta de la alt dr. cu glucerina boraxata nistatin si cateva vitamine amesteacta, nimic, am fost si la homeopat am primit un remediu granule antimonium crudum a dat rezultate in primele saptamani dar dupa a aparut din nou si surpriza a fost contaminata si mama, care acum am limba mai incarcata decat fetita mea, mai mi sa spus ca bicarbioatul de sodiu diluat in apa da rezultate si numic. Ce mai pot face? Multumesc!
1 comentarii
stimata mamica
fetita dvs a facut cam devreme candidoza, datorita antibioticelor primite, fara rost, doar preventiv.Astfel se apara cei de la sectia de nou nascuti, ca in orice eventualitate ei sa nu fie trasi la raspundere.
Va rog sa ma contactati si va spun cu ce o scapati fara alte efecte nedorite, repede si usor.
-*
aici nu am voie sa scriu numele produsului...asta pt medicamente nu este valabila:)
(*modificat de admin)
fetita dvs a facut cam devreme candidoza, datorita antibioticelor primite, fara rost, doar preventiv.Astfel se apara cei de la sectia de nou nascuti, ca in orice eventualitate ei sa nu fie trasi la raspundere.
Va rog sa ma contactati si va spun cu ce o scapati fara alte efecte nedorite, repede si usor.
-*
aici nu am voie sa scriu numele produsului...asta pt medicamente nu este valabila:)
(*modificat de admin)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Vaccinul antirabic
- 0Infectie cu acanthamoeba
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
- 2Lyme cronic - reactie autoimuna agresiva la antibiotice, medicamente, alimente
- 2Expunere HIV
- 1Interpretare analize
- 1Capusa?
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Klebsiella
- 1Bacterie urinara