capilare dilatate, maini si picioare reci

17-03-2009
ella_mina
Nu este medic/terapeut
ella_mina
Desi am doar 21 de ani am foarte multe capilare dilatate pe coapsa.sper ca nu zic gresit.nu stau prea bine la capitolul medicina.sunt niste firisoare mici si vinete.am de cativa ani...dar apar tot mai multe si ma sperie.cand am fost la medicul de familie sa cer o trimitere la un specialist s-a uitat cam ciudat la mine si mi-a zis k m-am ingrasat...d-aia eu aparut...de parca stia dansa cat de slaba sau grasa eram inainte sa ma duc acolo.si chiar nu era nici o schimbare in greutatea mea.
Pe langa acestea am mainile si picioarele reci mai tot timpul...si sunt foarte friguroasa.iar tensiunea mea de obicei este 9 cu 6...uneori (mai rar) 10 cu 6.Vara trecuta am fost la covasna si am facut tratament o saptamana acolo...mofete si curenti...iar doamna doctor de acolo mi-a spus sa iau detralex.dar nu stiu ce sa fac.ce ma sfatuiti? si ce imi puteti spune si mie despre toate aceste simptome? e nevoie sa fac un control mai amanuntit?
Mentionez ca acum 1-2 ani am facut un control medical la Fundeni la cardilogie (deoarece aveam intepaturi in zona inimii frecvent) dar doamna doctor mi-a spus k inima este in regula...k de fapt muschii inimii ma inteapa...dar nu am inteles dc...mai mult de atatnu mi-a explicat...
Sper sa ma poata lamuri cineva in legatura cu toate acestea...
Eu as prefera sa urmez un tratament naturist daca se poate si daca exista ceva eficient.
Va multumesc!
3 comentarii
0
17-03-2009, ora 11:51
dear
Nu este medic/terapeut
dear
asa te-ai descris parca as fi eu!!
miinile si picioarele reci inseamna circulatia periferica slaba gasesti la plafar produse naturale pt asa ceva (eu fac joc de glena ca sa ma incalzesc si seara stau cu picioarele in apa calduta )
tratament cu detralex am facut si eu pentru niste vene mai pronuntate pe picioare in urma cu4 ani si de-atunci nu mi s-au mai accentuat.cea mai buna este miscarea imi spunea mie atunci medicul.
cit despre tensiune nu iau nimic inafara de o cafea dimineata si una dupa masa.vinul rosu e foarte bun si pentru tensiune si pt circulatia singelui dar cum ar trebui sa-l consumam in fiecare zi s-ar putea sa devenim depedente de alcool-glumeam!!
incalzire placuta si nu te speria ca nu ai nimic grav doar ca trebuie sa le ti toate sub control!!
0
17-03-2009, ora 12:04
ella_mina
Nu este medic/terapeut
ella_mina
Sport as face mai mult pt k vreau si sa slabesc vreo 4-5 kg numai ca nu prea ma lasa coloana uneori.am acasa o bicicleta eliptica imprumutata si cand pot si am timp fac pe ea.au fost sapt in care am facut de 5-6 oripe sapt cate o ora...unele in care am facut de 3 ori...dar sapt trecuta de exemplu m-a durut zilnic coloana si abia mergeam dar sa mai fac si bicicleta.
Oare daca iau detralex o sa scap de capilarele acelea dilatate? adik sa nu mai apara altele ca cele pe care le am deja nu cred k dispar.
Multumesc pt sfaturi dear!
0
17-03-2009, ora 13:40
dear
Nu este medic/terapeut
dear
daca ti-a recomandat un medic sigur ca poti sa ei cit despre sport nu e neaparat gimnastica sau altele mersul pe jos e foarte indicat.cit despre venele dilatate nustiu daca dispar cred ca nu prea dar macar nu o sa-ti apara altele mai vorbim!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: