Carbamazepina provoaca scurgeri la nivelul sanilor?
Buna ziua. As dori daca se poate un raspuns de la un medic. Iau carmabazepina 200mg, cate una dimineata si una seara. Tratamentul a inceput acum o luna pt profilaxia tulburarii afective bipolare, iau si cipralex de 100 mg. Am observat la nivelul sanilor o scurgere laptoasa. Am programare la medicul meu doar peste o luna, eu vreau insa sa scot acum carbamazepina si nu stiu cum: treptat sau dintr-o data? Stiu ca la epilepsie se scoate treptat, dar la TAB?
Precizez ca nu exista pericolul trecerii la hipomanie, inca nu am experimentat stari euforice, doar depresii recurente. Fac depresii de 6 ani, dar de cateva luni am schimbat medicul si s-a schimbat si diagnosticul in TAB, pe baza observatiei mele ca inainte de o recadere am o perioada fara antidepresive, in care mananc mai mult, mai cu pofta si ma ingras. Nu ma regasesc deloc in ultimul diagnostic, dar am urmat cu sfintenie tratamentul. Insa problema cu care ma confrunt acum are un impact mare asupra starii mele psihice, deja sunt foarte depresiva. Multumesc.
Precizez ca nu exista pericolul trecerii la hipomanie, inca nu am experimentat stari euforice, doar depresii recurente. Fac depresii de 6 ani, dar de cateva luni am schimbat medicul si s-a schimbat si diagnosticul in TAB, pe baza observatiei mele ca inainte de o recadere am o perioada fara antidepresive, in care mananc mai mult, mai cu pofta si ma ingras. Nu ma regasesc deloc in ultimul diagnostic, dar am urmat cu sfintenie tratamentul. Insa problema cu care ma confrunt acum are un impact mare asupra starii mele psihice, deja sunt foarte depresiva. Multumesc.
1 comentarii
0
19-11-2009, ora 20:53
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Cipralexul poate induce galactoree (secreţie de lapte), carbamazepina...mult prea rar!
Consultaţi-vă cu medicul dvs. curant. Toate cele bune şi multă sănătate ;)
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Consultaţi-vă cu medicul dvs. curant. Toate cele bune şi multă sănătate ;)
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune: