Carcinom ductal invaziv cu arii de carcinom lobular invaziv

Am aflat in urma cu 4 luni ca mama mea sufera de cancer de san. I s-a extirpat tumora, am dus blocul de parafina la 'VIctor Babes' iar raspunsul la analiza este 'carcinom ductal invaziv cu arii de carcinom lobular invaziv'. La inceputul lunii apriie a facut prima sedinta de citostatice iar pe 24 este programata pentru a doua sedinta. Mentionez ca s-a solicitat Avastin.
As dori sa ii pot trimite domnului doctor Raul Duke toate analizele pentru a-mi spune care este stadiul in care se afla mama mea. Doctora oncolog care o are sub observatie este mereu grabita, ocupata, obosita si foarte 'scumpa la vorba'.
Am vazut ca in dosarul pe care ii l-a dat sa mearga sa-l depuna la CASMB a stipulat 'carcinom grad IV'. Este chiar atat de grav? Stiu ca gradul IV este si ultimul, va rog sa 'luminati'.
As dori sa ii pot trimite domnului doctor Raul Duke toate analizele pentru a-mi spune care este stadiul in care se afla mama mea. Doctora oncolog care o are sub observatie este mereu grabita, ocupata, obosita si foarte 'scumpa la vorba'.
Am vazut ca in dosarul pe care ii l-a dat sa mearga sa-l depuna la CASMB a stipulat 'carcinom grad IV'. Este chiar atat de grav? Stiu ca gradul IV este si ultimul, va rog sa 'luminati'.
1 comentarii

scrie-mi un mesaj pe privat si ai grija de setarile de "privacy" astfel incat sa te asiguri ca pot sa-ti raspund!
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cancer pancreas, o poveste ce merită citită
- 0Cancer pulmonar ! Nu recomand radioterapia!! Oncologii sunt niste macelari fara scrupule!
- 0Interpretare biopsie tumora vezicală
- 0Chimio dupa mastectomie
- 0Cancer la plămâni stadiul 4 cu metastaze la picior
- 0URGENT Transfuzii de Sange
- 2Ajutati-ma! glioblastom grad 4
- 0Carcinom scuamos cavitate orala
- 0Colangiocarcinom
- 0Ajutati-ma ! Tumoare in jurul traheei si a arterei aorte, a suferit 2 infarcturi la activ.