cardiomegalie
Mentionez ca am fost racita.Am o tuse scaitoare din cauza careia nu prea pot sa dorm noaptea.Transpir foarte mult.Am luat 4zile antibiotice.S_ar putea din cauza racelii sa am cardiomegalie ? Sau care ar fi cauza? p.s am facut radiografie.
7 comentarii
am vrut o parere, din ce cauza transpir si la radiografie mi s-a spus ca am inima putin marita.As vrea sa stiu care ar putea fi cauza.S-ar putea din cauza antibioticelor sau a altor medicamente?
Buna seara! Mergi la un medic cardiolog; ar trebui facuta si o ecografie cardiaca; numai bine
Iti recomand si un RMN sau CT toracic cu substanta de contrast ( ar putea fi vorba si despre o afectiune mediastinala???); numai bine
Diagnosticul de cardiomegalie se pune numai dupa efectuarea unei ecografii cardiace.
in urma unei tomografi au iesit urmatoarele rezultate Leziune nodulara de 1, 2 cm localizata in Lis, adiacenta marii scizuri, cu aspect nespecific.multipli noduli Schmorl toracali.As vrea sa stiu ce inseamna acestea.Va multumesc anticipat.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 61nu pot sa respir!
- 10despre leucemie
- 7raceala cu tuse, raguseala la copil de 4 ani
- 3Influenteaza nurofenul efectul anticonceptionalelor?
- 8tratament cu Piroxicam (Flamexin) pentru raceala?
- 6nasuc infundat, raceala, temperatura, rosu in gat...
- 7expectoratie cu sange
- 3Raceala? Probleme la inghitit
- 9Raceala vara (pe canicula)
- 11BRONCHO-VAXOM????
- 6Locuim in America si sotul meu raceste frecvent
- 1raceala si tuse
- 6De cateva zile am o raceala ciudata in sensul ca imi curge nasul si am senzatia de urechi infundate
- 6coji cu sange in nas
- 2raceala la bebelusi
- 6probleme orl: racesc des (de 3, 4 ori) + tuse seaca
- 8raceala bebe 2 luni
- 0Dieta in raceli si gripe
- 1Am racit vara ?
- 5Nici nu stiu care este de vina...
Mai multe informații despre: Raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: