cardiomegalie
Mentionez ca am fost racita.Am o tuse scaitoare din cauza careia nu prea pot sa dorm noaptea.Transpir foarte mult.Am luat 4zile antibiotice.S_ar putea din cauza racelii sa am cardiomegalie ? Sau care ar fi cauza? p.s am facut radiografie.
7 comentarii
am vrut o parere, din ce cauza transpir si la radiografie mi s-a spus ca am inima putin marita.As vrea sa stiu care ar putea fi cauza.S-ar putea din cauza antibioticelor sau a altor medicamente?
Buna seara! Mergi la un medic cardiolog; ar trebui facuta si o ecografie cardiaca; numai bine
Iti recomand si un RMN sau CT toracic cu substanta de contrast ( ar putea fi vorba si despre o afectiune mediastinala???); numai bine
Diagnosticul de cardiomegalie se pune numai dupa efectuarea unei ecografii cardiace.
in urma unei tomografi au iesit urmatoarele rezultate Leziune nodulara de 1, 2 cm localizata in Lis, adiacenta marii scizuri, cu aspect nespecific.multipli noduli Schmorl toracali.As vrea sa stiu ce inseamna acestea.Va multumesc anticipat.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 28Nas infundat in urma unei raceli
- 6Raceala dupa 3 zile cu bronho vaxom ?
- 5Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
- 19Tuse productiva
- 8Scaun Negru!
- 8sangerari si raceala
- 18Raceala sau viroza
- 3raceli repetate
- 6cistita, raceala sau vezica hiperactiva?
- 5ureche infundata in urma unei raceli
- 2am racit din cauza aerului conditionat de la masina
- 3in urma unei raceli mai puternice mi-a aparut ca o umflatura in interiorul narii
- 1tuse cu expectoratie cu urme de sange
- 1Răceala nedorita
- 5Nici nu stiu care este de vina...
- 1Raceala persistenta de 2 saptamani cu complicatii
- 0Sunt racita, necesit antibiotic?
Mai multe informații despre: Raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: