Cariile si ganglionii
Salut, de aprox 2-3 saptamani mi s au umflat ganglionii de pe gat(ambele parti) si am fost la medic unde mi s a spus ca am un fel de faringita si m a trimis sa mi fac analize. Am facut analize de sange, urina, nazal si faringian. Analizele au iesit bune, nu s a depistat nimic. Dupa o saptamana am descoperit o umflatura mica si in spatele urechii drepte, cel mai probabil tot ganglion isi face simtita prezenta doar la palpare si e usor dureror. De aprox 1 an am o carie pe partea dreapta sus la un dinte.Cu putin timp inainte sa descopar ganglionii mi s a rupt dintele respectiv si a mai ramas o mica parte la suprafața. Credeti ca toate problemele vin de la carie? Multumesc anticipat de raspuns.Tin sa mentionez ca nu am nicio simptoma care ar asocia cu cancerul sau cv in genul, doar ganglionii umflati atat.
1 comentarii
Trebuie sa va rezolvati problema cu dintele intai, sa verificati daca vi se retrag ganglionii.
Daca nu se retrag, mergeti la un medic de Boli infectioase.
Daca nu se retrag, mergeti la un medic de Boli infectioase.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Ganglioni la cap, gat si sub brat
- 4am baietelul internat cu o umfatura destul de mare in zona gatului mai exact in zona retromandibular
- 12carnita glanda salivara.poate paranoia
- 17Ganglioni inflamati la gat
- 7inflamare gat-intrebare
- 4ganglioni umflati
- 0masea cariata, gingie umflata si ganglion la gat!!!
- 0Probleme de sanatate
- 1Ganglion mare, durere gat!
- 6Miros urat ureche si ganglioni imflamati
- 1Ganglion sau altceva?
- 0Vă rog interpretare la următoarele analize. Nu știu ce să mai cred
- 2Ganglion sub ureche
- 1Ganglion inflamat
- 1Ganglioni gât
- 9Ganglion inflamat in zona gâtului. Îmi este frica sa nu am limfom sau leucemie
- 9Ganglioni submandibulari/latero jugulari
- 3Galma/umflatura la gat
- 3Ganglioni
- 4Ganglioni inflamați în zona gatului
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: