carol davila vs. fundeni

Buna..as dori sa dau si eu la o postliceala..si sunt nehotarata..sa dau la Fundeni sau la Carol Davila..imi place f mult sa lucrez cu oamenii, in spital si cred k este o meserie foarte frumoasa cea de asistent medical..astept sugestii si pareri..va multumesc
6 comentarii

ellacry, pana la urma ce ai facut? :D k vreau si eu sa ma inscriu dar nu stiu unde.
si inca ceva, , , , scoala fundeni este acreditata?
adik diploma. este recunoscuta si in afara ?
si inca ceva, , , , scoala fundeni este acreditata?
adik diploma. este recunoscuta si in afara ?

@alexandraav...scoala de la Fundeni este ce mai veche din Bucuresti, cu siguranta este recunoscuta si afara.multa bafta...

Buna..nu m-am inscris la nici o postliceala..am hotarat sa imi urmez facultatea si as vrea sa plec cu o bursa in strainatate..fundeni e acreditata..carol davila nu este..daca iti doresti sa urmezi o postliceala alege fundeni..multa bafta..

buna ziua, as vrea sa dau la postliceala fundeni la asistenti de farmacie. m-ar interesa si pe mine daca are cineva exemple de teste care se dau la admitere. multumesc

pentru cine cauta teste admitere si absolvire la postliceala sanitar, cursuri, atlase si tot felul de chestii folositoare din domeniu, intrati pe:
ancuta.ucoz.ro
ancuta.ucoz.ro

Are cineva testele grila pentru asistenti medicali de pe testegrila.com/teste-grila-asistenti-medicali ??

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Doar facultatea va mai fi valabila, nu și postliceala?
- 0Caut informații/asistent radiolog
- 1Anunț angajare asistent medical generalist
- 0Reatestare AMG.
- 0Am posibilitatea sa particip la examen pe un post de asistent?
- 0Intrebare despre procesul de angajare/ respectiv aviz libera practica.
- 1Teste reatestare amg
- 1Asistenti medicali fara BAC
- 4Grile reatestare profesionala asistent medical genera;isst
- 0Angajam asistenți medicali pentru Italia