cazatura in cap a bebelui de 6 luni
buna ziua..astazi baietelul meu de 6 luni a cazut din pat, cam de la o inaltime de 30-40 cm, si lam gasit pe spate pe jos si sia lovit caputul deo masuta, in partea dreapta...ii lovit la temporalul drept...imediat iam pus compresa rece, a plans un pic si dupa sa calmat, , apoi a adormit deoarece era ora lui de somn..a dormit un pic si sa trezit, a mancat si nam observat schimbari in comportament..inca...acum are doar o dungulita rosie, unde sa lovit, nu are umflatura sau vanataie, am pus mana sa vad daca il deranjeaza dar nu...toata ziua sa jucat, a fost vioi, a macat, a dormit, , , , e posibil sa fie ceva grav?sunt foarte nelinistita..joi urmeaza sa mergem la pediatru pentru ca avem programare pentru consultul de 6 luni si atunci am sa cer parerea dnei doctor...pana atunci am sal tin sub observatie..ar trebui sami fac griji?imi trec tot felul de idei prin cap si pe net gasesti atatea opinii de nici nu mai stii la ce sa te gandesti..va rog sami spuneti daca credeti ca poate fi vorba de ceva serios, ar trebui sa ma ingrijorez?
1 comentarii
Toti copii cad pana la varsta de 1 anisor, e ceva normal ei sunt acum foarte elastici, fetita mea a cazut pe la 9 luni din pat dar nu s-a intimplat nimic.Daca cumva dupa acea cazatura apar stari de plans, sau varsaturi atunci poate avea ceva.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate