Ce efecte are plagiocefalia?

08-05-2012
silemierloi
Nu este medic/terapeut
silemierloi
Buna ziua.Am un copil de 10 luni care a fost diagnosticat cu plagiocefalie.Am fost pana acum la doi neurologi si unul mi-a zis ca trebuie sa-i fac casca speciala, celalalt a zis nu.Ambii au mentionat ca este o problema strict cosmetica si nu afecteaza cu nimic creierul si dezvoltarea lui.Acum am ramas cu dubii ptr ca nici unul nu a putut sa-mi zica daca capul isi va mai reveni la forma lui normala daca nu ii fac casca.Apelez la mamicile care au avut copii cu plagiocefalie sau la un medic sa-mi dea un sfat ce ar trebui sa fac.Mi s-a mai spus si ca pana la 3 ani craniul este in formare.Multumesc si sper sa primesc raspuns.
1 comentarii
0
11-05-2012, ora 13:53
Plagiocefalie
Nu este medic/terapeut
Plagiocefalie
Si eu am plagiocefalie(am fruntea plata)..din pacate parintii mei nu au facut nimic in acest sens..de 21 de ani ma "lupt" cu ea..este foarte frustrant..sunt complexat..si nu stiu cum sa o scot la cap.Am tot cauta pe web posibilitati de modificare a craniului la adulti..dar nu cred ca este posibil..si daca ar fi posibil..presupun ca ar costa o groaza..:|..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Plagiocefalia pozitionala

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: