Ce este de fapt RDW?
Ce este de fapt RDW?Val normale sunt intre 11, 6-14, 8...iar eu am 15, 4..este ceva pt care ar trebui sa-mi fac griji.eu am procentul eozinofilelor de 15, 01..iar val sunt intre 1-3...am toxocara pozitiva, acest rdw are legatura cu aceasta boala?
2 comentarii
RDW este un indice, o masura a dimensiunilor celulelor rosii sin sange. Se interpreteaza in functie si de alte date din profilul tau hematologic (adica de sange).
Bineinteles ca toxocara poate fi cea mai plauzibila cauza pentru care eozinofilele tale (celule care apara organismul de paraziti, cum este si toxocara cu care te lupti tu) au urcat in ceruri. Fa tratamentul corect si ar trebui sa scada.
Bineinteles ca toxocara poate fi cea mai plauzibila cauza pentru care eozinofilele tale (celule care apara organismul de paraziti, cum este si toxocara cu care te lupti tu) au urcat in ceruri. Fa tratamentul corect si ar trebui sa scada.
toxoplasma sau toxocara se poate transmite prin sarut sau raport sexual protejat, de la femeie la barbat ? si in caz afirmativ, care sunt repercursiunile in cazul meu? Nu prezint probleme de sanatate momentan. Se poate sa am si sa nu fie evident?
Alte subiecte recente din această secțiune: