Ce poate sa fie ?

18-05-2007
Britney
Nu este medic/terapeut
Britney
Buna.Am 15 ani si am o problema.Acum aproximativ 1 luna am fost "suparata" rau de tot si stiu ca nu am putut manca nimic.A inceput sa ma doara stomacul, apoi am observat ca oricat mancam era gol (cel putin asa simteam). Am stari de voma de atunci incontinuu.Am observat de mult timp ca de la mere, rosii ma doare stomacul.Momentan iau Calciu efervescent si am realizat ca si acesta ma supara.Am si un gust dulce in gura.Sunt stresata pana peste cap de cand ma stiu.La ecograf toate au iesit bune cu exceptia fierei care e strangulata.Am mai observat si durerei de pancreas(cred).As vrea sa stiu ce poate fi.Ma gandesc ca nun dau in ulcer de la asa o varsta, nu ? Va rog raspundeti. Multumesc!
2 comentarii
0
14-06-2007, ora 00:00
taxishop
Nu este medic/terapeut
taxishop
hei...tu trebuie sa te duci la doctor urgentissimo...nu e de joaca...ulcer e ceva usor...sa nu dai in pancreatita...sau cine stie ce...fa-ti investigatii...si dac e cazul un CT...pt ca acolo se vede totul f. bine...nu mai astepta...de la pancreatita poti avea probleme mari...nu e de joaca...si lasa calciul eferveschent...ca tu nu ai nevoie de calciu pastile...ci de mancare naturala...absobtia o face corpul mai bine din mancare...deci rezolvi si postezi rezultatul...ok?

bauta, fumat, mancare grasa, ciocolata, branza grasa...mai putin
0
18-09-2009, ora 18:56
ionescu i
Nu este medic/terapeut
ionescu i
ionica

daca poate sa-mi raspunda cineva la problema mea
de circa 6 luni am inspirat SPIRIVA recomandat de medic pentru respiratie usoara si care are rolul de a inhiba tesutul din plamani inlesnind respiratia, insa tot din aceias perioada a inceput sa-mi creasca anormal de mult abdomenul cu toate ca nu am mancat mai mult decat inainte de a folosi spiriva iar greutatea corporala este chiar mai mica va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: