dureri de stomac si stari de voma
buna ziua, ma numesc Mihaela si am o problema, de cateva zile ma doare stomacul si am stari de voma, nu pot manca dar imi este foarte sete, am avut si cateva scaune moi, acum nu mai este nevoie sa merg la baie dar tot am stari de voma,
mai am o problema, imi cade parul foarte mult, ma spal la 2 zile, se ingrasa foarte repede si nu folosesc nimic de genul fixativ, spuma, nici macar nu este vopsit, ultima data cand a fost vopsit a fost in urma cu 5 ani, de fapt in toata viata mea nu a fost vopsit decat de 4 ori
va multumesc mult si astept un raspuns, sunt putin speriata
mai am o problema, imi cade parul foarte mult, ma spal la 2 zile, se ingrasa foarte repede si nu folosesc nimic de genul fixativ, spuma, nici macar nu este vopsit, ultima data cand a fost vopsit a fost in urma cu 5 ani, de fapt in toata viata mea nu a fost vopsit decat de 4 ori
va multumesc mult si astept un raspuns, sunt putin speriata
1 comentarii
V-ar trebui in primul rand un set de analize de rutina:hemolecugrama, gicemie, uree, creatinina, transaminaze.
Incercati sa urmati un tratament cu Lansoprazol 30mg, 1cp/dimineata inainte de masa si Metoclopramid 1cpx3/zi inainte de mese si daca nu aveti ameliorare vor trebui facute o endoscopie digestiva superioara si o ecografie abdominala.
Multa sanatate!
Incercati sa urmati un tratament cu Lansoprazol 30mg, 1cp/dimineata inainte de masa si Metoclopramid 1cpx3/zi inainte de mese si daca nu aveti ameliorare vor trebui facute o endoscopie digestiva superioara si o ecografie abdominala.
Multa sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7stari de voma si ameteli, frisoane
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 11ce boala este aceasta?
- 3am avut o criza de tuse atat de rau incat am si vomat
- 4stari de voma de cateva luni la fiecare ora din zi
- 6Nod in gat, senzatie de voma
- 7greata, voma
- 0Stari de voma, ameteala
- 3De vreo 3 zile ma doare stomacul dupa-amiaza
- 1Febra frisoane stari de voma dureri in dreapta sub coaste in fata si in spate
- 0Dureri stomac de durata
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 4Ajutor! nu ma pot orprii din vomitatul zilnic
- 1nod in gat, senzaţie de voma, oboseala
- 1Presiune stomac
- 0Afecțiune stomac
- 2Dureri la nivelul stomacului
- 1Poti sa consumi ulei esential?
Mai multe informații despre: Voma durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: