Ce pot sa fac?

01-06-2008
AdrianoMld
Nu este medic/terapeut
AdrianoMld
Buna ziua. Sunt un adolescent de 16 ani si am o problema.. sau poate e ceva normal. Nu stiu dar totusi apelez la d-voastra.
Deci sa incep cu inceputul. Cand eram mic, cam de vreo 3 ani, am avut o problema. Adica nu am putut trage pielea de pe penis in jos. Nu iesea capu. Intrun final a iesit dar a trebuit sa ma duca la spital unde nu stiu ce au facut si totul a fost bine. Cu timpul eu am uitat de acesta. Dar de cativa ani tot asa sunt. Tot aceasi problema am si acum. Adica nu chiar aceasi pentru ca acum cand penisul este sculat iese un pic dar daca trag tare atunci incepe sa ma doar un pic, iar cand doarme atunci jumate din cap iese iar si atunci daca trag si mai tare si atunci ma doare un pic. Acesta este o problema sau e ceva normal?
Cineva mi-a spus ca e ceva normal la unele persoane se inatmpla, iar prima data cand am sa fac sex, se va rupe ata si totul va fi bine. E adevarat? Sau ce pot face ca sa fie totul bine?
1 comentarii
0
28-11-2011, ora 23:54
cristi9591
Nu este medic/terapeut
cristi9591
Da-mi idul tau de mess ca si eu am aceiasi problema poate o rezolvam aman2 cumva! sa ne sfatuim
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul