ceai verde si sport

14-07-2011
andrada_ok
Nu este medic/terapeut
andrada_ok
mananc foarte nesanatos, nu pot tine o dieta, sunt o persoana foarte pofticioasa, credeti ca pot da joc 5 kg intr-o luna doar cu ceai verde si sport? am incercat sa renunt la anumite alimente si nu pot
2 comentarii
0
14-07-2011, ora 09:07
CRIS_LIA
Nu este medic/terapeut
CRIS_LIA
Buna, niciodata nu treb sa apui nu pot e chestiunea ca atunci cand vrei sa faci ceva treb vointa, nu ti treb o dieta drastica pt a pierde din kg ci treb sa ti schimbi modul de a manca.Ceaiul e bun si el sportul la fel dar fa ceva si cu alimentatia.Eu am reusit sa pierd kg imbinand sportul, am renuntat la toate bauturile gazoase, am renuntat la dulciuri in special, am trecut pe multe fructe si legume in stare proaspata sau fierte, carne alba dar nu prajita ci fiarta fara salamuri, carnati, iaurturi fara grasimi, apa plata sau ceaiul verde cum spui tu dar nu baut dupa ora 1700 si pt celulita daca la tn e cazul am folosit cremele anticelulitice care dau randament sigur.Dupa cum vezi eu cred ca treb sa faci ceva efort sa modifici si modul de a manca.E o schema care functioneaza, eu am pierdut in 2 luni aproape 8 kg.Nu e nimic imposibil trebuie doar sa ai vointa. Daca nu esti de acord cu ceea ce te am sfatuit poti lua in seama si alte pareri.
0
23-08-2011, ora 00:01
dolce.ada
Nu este medic/terapeut
dolce.ada
sunt de acord cu tine. Eu am o vointa de fier, motivatie la fel. Sport nu pot sa fac nu stiu ce insa tot n-am slabit. Ma bucur pt tine ca ai slabit atat insa la mine cred k e o pb hormonala.Nu sunt grasa insa am kg astea in plus si nu ma simt bine..oate imi recomandati un nutritionist in timisoara.
Adaugă un comentariu / răspuns