CER AJUTOR URGENT - Fetita mea are 3 luni si are o stare continua de agitatie

08-07-2009
Lore-Ionela
Nu este medic/terapeut
Lore-Ionela
Fetita mea are 3 luni si are o stare continua de agitatie( nu prea doarme in timpul zilei si nu are apetit la mancare( s-a nascut cu 3, 240 kg, iar acum la 3 luni are 4, 590 kg).
Am fost al pediatru si mi-a dat ca tratament impotriva agitatiei Peritol sirop de 2 ori pe zi cate 1 ml
Citind prospectul am vazut ca este contraindicat la copii sub 2 Ani.
As vrea sa stiu daca pot sa incep tratamentul, sau acest medicament este prea puternic si daca este posibil sa aiba reactii adverse asupra dezvoltarii din punct de vedere nerologic ?
2 comentarii
0
08-07-2009, ora 21:30
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
NU DA PERITOL LA 3 LUNI ! Copilasul nu creste bine, are un deficit ponderal cauzat fie de o alimentatie necorespunzatoare fie existentei unei patologii.Pune-i in seara aceasta un supozitor cu Paracetamol de 125 mg daca ai in casa, fa-i ceai [ de musetel, nu prea concentrat ] si maine dimineata mergi neaparat la medicul de familie sa-l consulte si sa te indrume. Intereseaza-te si cauta alt pediatru.
0
09-07-2009, ora 15:31
Lore-Ionela
Nu este medic/terapeut
Lore-Ionela
Am urmat sfatul Dvs si am fost astazi la medicul de familie care ne-a prescris sanzyme si calciu pentru cresterea apetitului.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul