chist, nodul sau ce ?
Buna !
Prietena mea are la sanul drept o formatiune de marimea unui bob de fasole care se deplaseaza usor la atingere, aparuta de vreo 2-3 luni, dureroasa la atingere si deseori dureroasa si fara a fi atinsa, cu o durere ce radiaza. A fost la un ecograf unde i-a fost depistat la acelasi san un chist de vreo 12 mm in alta zona a sanului. Dar acea formatiune nu a aparut pe ecograf absolut deloc. Doctorita endocrinolog care a facut ecograful nu a putut sa spuna ce este, doar ca are impresia ca nu este in san ci undeva sub el. Aveti vreo idee despre ce ar putea fi sau ce investigatii se pot face pentru a afla ce este ?
Va multumesc !
Prietena mea are la sanul drept o formatiune de marimea unui bob de fasole care se deplaseaza usor la atingere, aparuta de vreo 2-3 luni, dureroasa la atingere si deseori dureroasa si fara a fi atinsa, cu o durere ce radiaza. A fost la un ecograf unde i-a fost depistat la acelasi san un chist de vreo 12 mm in alta zona a sanului. Dar acea formatiune nu a aparut pe ecograf absolut deloc. Doctorita endocrinolog care a facut ecograful nu a putut sa spuna ce este, doar ca are impresia ca nu este in san ci undeva sub el. Aveti vreo idee despre ce ar putea fi sau ce investigatii se pot face pentru a afla ce este ?
Va multumesc !
1 comentarii
Buna ziua, am 35 de ani in urma unui consult am fost diagnosticata cu frotiuri cu celularite saraca, alcatuite din celule epiteliale tipice, a-si dori sa stiu ce inseamna acest lucru. Va multumesc
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cancer pancreas, o poveste ce merită citită
- 0Cancer pulmonar ! Nu recomand radioterapia!! Oncologii sunt niste macelari fara scrupule!
- 0Interpretare biopsie tumora vezicală
- 0Chimio dupa mastectomie
- 0Cancer la plămâni stadiul 4 cu metastaze la picior
- 0URGENT Transfuzii de Sange
- 2Ajutati-ma! glioblastom grad 4
- 0Carcinom scuamos cavitate orala
- 0Colangiocarcinom
- 0Ajutati-ma ! Tumoare in jurul traheei si a arterei aorte, a suferit 2 infarcturi la activ.