Chist osos

02-01-2009
lili1
Nu este medic/terapeut
lili1
Buna ziua!
Am un baietel de 1luna si 1 sapt. si i-a aparut deasupra sparncenei stangi, spre tampla, un nodul tare cat un bob de mazare, cand apas pe el nu il deranjeaza deloc.
Am fost la dr. si a zis ca e un chist osos care trebuie urmarit, e posibil sa dispara daca nu se rezolva chirurgical.
Ma puteti ajuta cu o parere, sunt ingrijorata.
2 comentarii
0
04-01-2009, ora 10:38
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai linistita, aceste chisturi osoase nu au nevoie de tratament decar rareori.Medicul are dreptate, acel chist trebuie urmarit, caci e posibil sa dea inpoi.Daca se mareste, se inroseste, devine dureros, trebuie sa te intorci la pediatru.Numai bine!
0
17-07-2009, ora 21:07
elena dinu
Nu este medic/terapeut
elena dinu
Buna ziua!Ma numesc Elena, am 26 de ani, in urma cu aproximativ sase luni, am observat un nodul in zona coastelor din partea stanga, cu diametrul de doi centimetri, nedureros, dar care atunci cand stau pe el, il simt.Am fost la medicul de familie, mi-a spus ca e un chist si ca nu trebuie sa-mi fac probleme, dar eu tot nu am inteles de ce a aparut si daca va disparea, daca este bine sa il masez?Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul