Chist osos
Buna ziua!
Am un baietel de 1luna si 1 sapt. si i-a aparut deasupra sparncenei stangi, spre tampla, un nodul tare cat un bob de mazare, cand apas pe el nu il deranjeaza deloc.
Am fost la dr. si a zis ca e un chist osos care trebuie urmarit, e posibil sa dispara daca nu se rezolva chirurgical.
Ma puteti ajuta cu o parere, sunt ingrijorata.
Am un baietel de 1luna si 1 sapt. si i-a aparut deasupra sparncenei stangi, spre tampla, un nodul tare cat un bob de mazare, cand apas pe el nu il deranjeaza deloc.
Am fost la dr. si a zis ca e un chist osos care trebuie urmarit, e posibil sa dispara daca nu se rezolva chirurgical.
Ma puteti ajuta cu o parere, sunt ingrijorata.
2 comentarii
Stai linistita, aceste chisturi osoase nu au nevoie de tratament decar rareori.Medicul are dreptate, acel chist trebuie urmarit, caci e posibil sa dea inpoi.Daca se mareste, se inroseste, devine dureros, trebuie sa te intorci la pediatru.Numai bine!
Buna ziua!Ma numesc Elena, am 26 de ani, in urma cu aproximativ sase luni, am observat un nodul in zona coastelor din partea stanga, cu diametrul de doi centimetri, nedureros, dar care atunci cand stau pe el, il simt.Am fost la medicul de familie, mi-a spus ca e un chist si ca nu trebuie sa-mi fac probleme, dar eu tot nu am inteles de ce a aparut si daca va disparea, daca este bine sa il masez?Va multumesc!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Fluimucil sau nu?
- 0Luxație congenitala de solduri la bebe
- 1Somn bebelus - de ce plange inainte sa adoarma?
- 1Bebe 5 luni, refuză laptele
- 3Infecție campylobacter bebe 6 luni
- 1Scaun rar bebelus 2 luni și 1 săptămana
- 1Am greșit când am înlocuit laptele fără lactoză cu cel cu lactoză inițial
- 1tuse seacă si rară fără alte simptome la bebe 4luni jumătate
- 1Bebelușul nu acceptă laptele
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate