chlamidia trachomatis in timpul sarcinii

buna ziua.mi-ati fii de mare ajutor daca m ati sfatui cu privire la urmatoarea situatie:sunt insarcinata in sapt 7 si mi a iesit la prelevare secretie vaginala chlamydia trachomatis pozitiv insa la snage lgA si lgG NEGATIVE.Ce ma sfatuiti?sa fac tratament cu antibiotic sau nu?am fost la 2 medici, unul spunandu-mi sa nu mi fac griji si sa nu iau nimic, celalat sa iau antibiotic dupa sapt 14.astept pareri daca v ati lovit de asa ceva.va multumesc anticipat !!!
2 comentarii

Infectia cu Chlamydia se trateaza neaparat, mai ales in sarcina. Serologia nu are nici un rol in diagnosticul infectiilor genitale cu Chlamydia.
Nu stiu sa conteze saptamana de sarcina in care sunteti. Antibioticele utilizate sunt Azitromicina sau Amoxicilina. In plus trebuie sa va retestati la 4 saptamani dupa incheierea tratamentului pentru a confirma eradicarea (analiza din secretie vaginala)
Deci mai vedeti un medic cat mai repede.
Si nu uitati de partener.
Nu stiu sa conteze saptamana de sarcina in care sunteti. Antibioticele utilizate sunt Azitromicina sau Amoxicilina. In plus trebuie sa va retestati la 4 saptamani dupa incheierea tratamentului pentru a confirma eradicarea (analiza din secretie vaginala)
Deci mai vedeti un medic cat mai repede.
Si nu uitati de partener.

Va multumesc pentru amabilitatea dvs de a raspunde nedumeririi mele! Voi incepe tratament dupa luna a 3a pt a nu l afecta pe Bebe ! Multa sanatate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare