Cicatrici

19-11-2012
invisible
Nu este medic/terapeut
invisible
Buna seara,

In urma unui accident am ramas cu niste cicatrici destul de urate pe picioare (mai exact de la sold pana la genunchi (pe partea laterala doar)) si as vrea sa-mi fac o operatie. As vrea sa stiu si eu cam cat costa o astfel de operatie si daca nu se poate plati in rate? Si ma intreb daca se merita, nu o sa se tot cunoasca niste semne dupa aceea? Au ei piele sau or sa ia de la mine? Si inca ceva, am inteles ca doare foarte tare, e adevarat?

Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
19-11-2012, ora 22:45
invisible
Nu este medic/terapeut
invisible
Sau mai bine imi fac niste tatuaje?
0
24-01-2013, ora 14:36
Adriana.bubu
Nu este medic/terapeut
Adriana.bubu
Buna ziua! In urma unui accident, am fost operata la pancreas, am fost operata de doua ori in acelasi loc deoarece dupa 10 zile de la prima operatie au aparut complicatii si au trebuit sa ma opereze din nou...dupa operatie am ramas cu o cicatrice foarte urata de vreo 12 cm...vreau sa o scot cumva.Imi este rusine sa merg la plaja, la piscina, in locuri in care trebuie sa ma dezbrac pentru ca oamenii ma privesc ciudat.Sufar enorm din aceasta cauza si as vrea sa stiu ce este de facut in acest sens.Mentionez ca cicatricea o am de 10 ani.Va rog ajutati-ma!Multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul