Citomegalovirus in sarcina

10-10-2018
Mada.crudu
Nu este medic/terapeut
Mada.crudu
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt insarcinata momentan in 24 saptamani.
Inainte de a ramane insarcinata am favut toate analizele de trimestrul 1 incluzand CMV si a iesit lg G si lg M pozitive. Ulterior am repetat incluzand aviditatea din care a iesit infectie mai veche de 3 luni.
Bun.. Ulterior am ramas insarcinata si am repetat pe la 9 saptamani aceste teste unde au iesit din nou pozitive. Medicul nu s.a ingrijorat nu mi.a spus nimic la momentul respectiv. Intre timp am schimbat medicul din alte motive, medic la care sunt si acum. Toate morfo au iesit foarte bine, bebe e foarte bine, insa ieri cand am fost la control, medicul s.a uitat in urma peste analizele vechi si a vazut ca CMV a iesit pozitiv si dupa ce am ramas insarcinata. Mi.a dat sa repet, astept rezultatele insa s.a cam panicat si desi nu mi.a spus nimic ieri, ma ingrijoreaza. Ce parere aveti? Este periculos?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul