coasta cervicala
In urma cu doi ani am fost operata de coasta cervicala stanga.Dupa operatie, nu mi-am mai putut misca degetele timp de vreo 2 luni.Cu ajutorul electro-acupuncturii, mi-am revenit, insa mana ma doare in continuare, scap obiectele si am dureri f. mari de cap.In urma unei radiografii, intamplator, mi s-a spus ca am coasta cervicala stanga.Uimita, am spus ca am fost operata de asa ceva, dar mi s-a spus ca, coasta cervicala este inca acolo si ca mi-ar fi taiat din coasta I.Am fost la 4 doctori, toti mi-au spus acelasi lucru.Cand l-am intrebat pe dr care m-a operat, acesta a spus ca asa se face operatia, ca nu trebuie scoasa coasta cervicala, ca tb taiat din coasta I pentru a nu se mai face compresie pe nervi. Pe cine sa mai cred?
1 comentarii
Buna Deea,
Am gasit din intamplare comentariul tau.O am pe mama mea cu aceeasi problema ca tine din pacate.Te rog sa ma contactezi in privat - sa comunicam poate ne putem ajuta, mai ales pentruca nici noi nu avem niciunraspuns satisfacator de la medici. Multumesc
Am gasit din intamplare comentariul tau.O am pe mama mea cu aceeasi problema ca tine din pacate.Te rog sa ma contactezi in privat - sa comunicam poate ne putem ajuta, mai ales pentruca nici noi nu avem niciunraspuns satisfacator de la medici. Multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune: