col lezional

12-07-2012
kta87
Nu este medic/terapeut
kta87
am primit urmatorul diagnostic:
- anexita cr.stg puseu sac
- col lezional

ca tratament am primit zanocin si aflamil si mi-au recoltat pt ex. B-Papanicolau.
Altceva nu mi s-a spus, si dupa cautarile pe motorul de cautare g.e nu prea este de bine.
Mentionez ca am nascut acum 8 luni si n-am avut probleme in timpul sarcini si nici inainte. Am fost periodic la ginecolog in timpul sarcini si banuiesc ca ar fi observat daca as fi avut si atunci.Poate sa-mi explice cineva ce se intampla??????Cat este de grava situatia mea????????
1 comentarii
0
02-08-2012, ora 10:23
kta87
Nu este medic/terapeut
kta87
testul babes papanicolau a dat urmatorul rezultat: modificari reactive sau reparatorii: inflamatie- glanulocite segmentate; celule endocervicale benigne- celule cilindrice grupate, DG.CITOLOGIC: material inflamator abundent.Celule superficiale izolate si grupate, celule intermediare izolate, unele cu modificari reactive inflamatorii, grupuri de celule endocervicale. mentionez ca nu am primit tratament. Ce inseamna acest rezultat???????????Stie cineva sa-mi explice? C fac cu rana de pe col???? am terminat tratamentul cu antibiotic si antiinflamator mentionate mai sus si ovule de betadine 200 mg dar nici o schimbare astept opinii, sfaturi!!!!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul