Intrebari boala pilonidala

08-01-2026
new identity
Nu este medic/terapeut
new identity
Buna ziua! Am fost operat de boala pilonidala de 2 ori. Acum simt ca mi se face din nou am mici dureri cand stau in șezut unde am fost operat. Încă nu curge lichid de acolo ca nu s-a deschis rana. Un medic mi-a spus sa epilez definitiv locul acela. Întrebări: boala pilonidala poate evolua in ceva mai grav cum ar fi cancer sau altceva ținând cont ca am fost operat de 2 ori pana acum si poate alte câteva ori in plus ca parca nu mai trece odată? Daca merg la un salon de epilare definitiva pentru bărbați este posibil să nu mai crească părul in zona aia si să nu mai am probleme? Cum as putea sa evit sa mai ajung la operație ca m am saturat deja, ce altceva sa fac? Am Cicatridina spray, Betadina și Baneocin pudră acasa pot sa dau poate îmi trece cu astea? Mulțumesc
1 comentarii
1
08-01-2026, ora 15:08
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua,
Primul lucru este igiena locala riguroasa - apa si sapun. Asta daca cicatricea PO nu e deschisa.
Nu poate evolua in cancer.
Nu trebuie epilare.
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Epilarea laser ar putea fi răspunsul la problema recurenței bolii pilonidale
  •