COL SCURTAT
Buna ziua!Sunt speriata!Am 30 ani si suni insarcinata in 24 saptamani!DAR LA 21 SAPTAMANI DOAMNA DR.MI-A SPUS CA AM COLUL SCURTAT DE 20 mm.Acum stau la pat ma ridic doar sa imi fac ceva de mancare si la baie!Iau tratament duphaston, uscosin, no-spa, gynipral, elevit.IMI DORESC ACEST BEBE!!!!!!!!!!!!ESTE O MINUNE CA AM RAMAS INSARCINATA!!!!!!!!!!!EU MERG LA SPITAL IN PITESTI!AR FI INDICAT SA MERG LA BUCURESTI?AM SANSE SA NASC BEBELUSUL?VA ROG, RASPUNDETI-MI SI MIE LA INTREBARI!MENTIONEZ CA DURERI NU AM!ATATA TIMP CAT NU SUNT DURERI ESTE TOTUL BINE?
2 comentarii
Ai sanse sa duci sarcina la termen si sa nasti un bebe sanatos daca vei sta cuminte [ poti lua de acum concediu prenatal ]. Nu ai voie sa ridici greutati, sa stai mult in picioare, nu ai voie sa mergi cu masina [ datorita gropilor ], nu ai voie sa ai relatii sexuale, trebuie sa eviti constipatia si tusea.Cat timp respecti aceste reguli nu ai de ce te teme.Nu are rost sa te pui acum la drum spre Bucuresti.Stai linistita acasa si ia tratamentul.
Va multumesc pentru raspuns!Sunt cea mai cuminte!Am fost sa imi masor colul si acum are 24, mai crescut cu 4.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Col uterin scurt
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 1Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie